Cerave

Cerave
Cerave

Empties

Empties
Empties

Favorites

Favorites
Favorites

Experienta mea cu salonul Black&White

Am cumparat recent de pe iDeals un pachet de epilat total la acest salon din Bucurestii Noi. Pachetul includea epilat lung, inghinal, brate, axila, mustata si pensat si a costat 24 lei (redus de la 94).
O prima impresie : mi s-a spus la telefon cum ajung acolo (de la metrou 1Mai, puteam lua un tramvai 3 statii sau un troleu - 2 statii). Am fost programata ieri si, dupa ce am mers cele 2 statii, m-am trezit in the middle of nowhere...niste cladiri mici, un depou..nici urma de Rompetrolul ce mi s-a dat ca si reper. Am mai mers pe jos o statie si am gasit salonul pana la urma, dar am intarziat 10 minute. Acest lucru nu mi-a placut foarte mult, caci atunci cand am mers la Gout Style mi s-au spus inclusiv numele statiilor unde urc in troleu si unde cobor.


Parerea mea despre toata experienta :


+ salonul arata binisor, avea un hol enorm cu receptie si 2 canapele mari, cuier, arata si mirosea a nou (si chiar era, din ce am aflat ulterior)
+ serviciul in sine a fost ok, am plecat desparosita . Pe picioare si maini s-a folosit roll-on cu ceara, iar la axila si inghinal ceara traditionala. Doamna care s-a ocupat de mine a fost atenta sa nu scape nici un fir si a smuls cu penseta ce nu lua ceara. M-a dat cu un soi de gel pe picioare si cu un fas ce mirosea a spray diluat la axila. Pe maini cu nimic...drept urmare mi s-au prins tot soiul de scame pe portiunile unde ramasese un strat subtirel de ceara.
+ toata operatiunea a durat o ora si un sfert, femeia a lucrat rapid si nedureros (sunt unele care trag de fasia de ceara in 3 trepte si te doare de N ori mai mult)
+ m-a dat cu o crema dupa ce mi-a smuls mustata si nu m-am iritat deloc (acasa folosesc Baneocin in acest scop)
- nu am vazut-o sa se spele pe maini inainte si nu a purtat manusi. M-a pensat si mi-a epilat mustata dupa ce, in prealabil, imi smulsese parul din stiti voi ce zone.
- nu mi-a tuns sprancenele, doar le-a pensat
- nu am vazut nici o oglinda in camera aia si nici in hol, asa ca m-am uitat abia afara, in ecranul telefonului, daca sunt rosie pe fata pe undeva sau am fire cazute peste tot
- - - a folosit aceeasi penseta peste tot : la smuls firele din diverse zone si la pensat (WTF!!!)...
Concluzia mea : se vedea ca salonul e nou (era in camera un taburet cu ambalajul inca pus). Am apreciat ca incaperea pt epilat avea usa si nu vreo draperie, insa toti peretii erau goi, nu erau oglinzi, parea nefinisat.
Nu am fost certata ca am intarziat si i-am spus eu insami ca in caz ca vine urmatoarea clienta, poate sa nu ma mai penseze or something, caci era vina mea ca ajunsesem mai tarziu.
Prefer sa nu ma gandesc unde a fost penseta aia inainte si sper ca, pe viitor, sa foloseasca o penseta anume doar pt. sprancene.
Parerea finala e neutra...inteleg ca salonul e nou, dar nu mi se pare normal sa nu aiba anumite chestii puse la punct. Personal, nu am sa ma mai duc, e si la mama naibii fata de unde stau.
Ah, si in voucher-ul cu care m-am dus, scria asa...
Orice salon de cosmetica demn de luat in seama, unde se lucreaza profesionist, te va intreba ce tip de ceara doresti sa folosesti. Poti opta fie pentru ceara calda, fie pentru cea rece.
Nu am fost intrebata nimic. Concluziile le trageti voi. Au fost comandate 134 de vouchere...sunt curioasa alte fete ce pareri vor avea.

Niciun comentariu

Feedback-ul tau ma bucura foarte mult!
I'd love to know your thoughts on the subject! :)