Cerave

Cerave
Cerave

Empties

Empties
Empties

Favorites

Favorites
Favorites

Semnati petitia impotriva eutanasiei!

     Am primit pe e-mail urmatorul mesaj :
Camera Deputatilor NU a adoptat proiectul legislativ in formula propusa de catre Comisia pentru Administratie Publica. Doua treimi dintre  parlamentari au votat pentru trimiterea legii inapoi la comisia prezidata de Sulfina Barbu.

Peste trei saptamani vor avea loc, din nou, dezbateri in comisie. Se vor discuta toate amendamentele propuse, atat cele pentru eutanasie cat si cele pentru sterilizare (nediscutate la intalnirea din 1 martie a comisiei).


Va rugam sa promovati in continuare petitia Federatiei Nationale pentru Protectia Animalelor impotriva reintroducerii eutanasiei in masa a cainilor. Aceasta petitie ne poate ajuta sa mobilizam si mai multi participanti la viitoarele actiuni, nu doar de protest ci si voluntariat.


In mai putin de 6 zile petitia FNPA  - www.fnpa.ro/petitie - a inregistrat peste 10.000 de semnaturi si numarul acestora creste in continuare. Un numar mare de semnaturi sigur va motiva deputatii sa voteze in continuare impotriva eutanasiei.

 Strangeti semnaturi si pe hartie, prin parcuri si alte locuri frecventate de iubitori de animale. Dati petitia si hartii tabelate pe la petshopuri si cabinete veterinare cu rugamintea sa fie completate de clientii lor.
Downloadati si printati petitia impreuna cu modelul de tabel:
http://www.fnpa.ro/tabel-pentru-strangere-semnaturi-petitie.doc
Adresa la care va rugam sa trimiteti semnaturile stranse este: Str. V.Milea nr. 2, bl. Mobilux, sc. C, ap. 26, Pitesti, jud. Arges.  (Vicepresedinta FNPA, Carmen Arsene - cmarsene@yahoo.com) este din Pitesti. Alternativ, puteti trimite copii scanate la petitii@fnpa.ro , iar daca sunteti din Bucuresti ne putem intalni personal.
Daca v-ati schimbat poza de profil pe Facebook pentru promovarea mitingului nu va grabiti sa o dati jos. Schimbati-o cu cea atasata, la fel si pentru avatarul de pe Messenger.
Stiati ca initiativa legislativa apartine, dupa caz, Guvernului, deputatilor, senatorilor sau unui numar de cel putin 100.000 de cetateni cu drept de vot? Articolul 74 din Constitutia Romaniei.


    Eu am iubit animalele de mica si m-am zbatut mereu sa ajut cate un catel sau o pisica - cu adapost, mancare, sau atunci cand nu am avut nimic material, cu o mangaiere. Consider ca a ajuta aceste suflete este unul dintre lucrurile care dau sens vietii unui om.
     Ma doare sa aud cum haite de caini ataca oameni sau copii si nu stiu cum as reactiona daca un membru al familiei mele sau un prieten ar fi implicat intr-un asemenea caz. Ma doare, in schimb, mult mai mult, sa fac drumul Bucuresti-Bacau cu masina si sa vad ZECI de caini morti pe marginea drumului. Ma doare imaginea fiecarui caine slab care evita, cu coada intre picioare, trecatorii pe strada. Fiecare caine scuipat, schiop, speriat, alungat cu pietre. 
    Nu e normal sa avem zeci de mii de caini pe strazi, dar a ucide in masa, cu atata cruzime, lipsa de civilizatie, ignoranta fata de toate tarile civilizate unde exista adaposturi si COMPASIUNE si DONATII, nu este solutia. Atata vreme cat oamenii vor arunca puii abia fatati in pungi la gunoi si isi vor lasa cainii liberi, fara lesa, maidanezi vom tot avea. Iar faptul ca se aduna in haite si ataca si sperie oamenii au ca UNICE motive rautatea oamenilor si foamea si toate chinurile prin care trec aceste animale.
    Sta in puterea mea si a fiecaruia dintre voi sa facem macar 1 dintre urmatoarele lucruri :
- iau un catel si il duc la tara, la bunici
- profit de campaniile de castrare gratuita si imi sterilizez cateii din fata blocului
- semnez petitia impotriva eutanasiei
- fetele din Bucuresti pot contribui cu lucruri pe care oameni cu suflet le vand si doneaza banii diverselor asociatii de protectie a animalelor ( eu am sa ma duc luna asta sa donez )
- cei 2% din impozit pot fi redirectionati catre astfel de asociatii, prin completarea unui formular. Gasiti detalii AICI. Nu dati acesti bani statului, stiti prea bine ce se va intampla cu ei! Puteti redirectiona catre SMURD, Crucea Rosie, asociatii de protectie a mediului/animalelor.

Cea mai inalta datorie a omului este de a cruta animalele de cruzime - Emile Zola
Non-violenta duce la cea mai inalta forma de etica, adica scopul evolutiei. Pana cand nu vom inceta sa ranim alte vietuitoare, tot primitivi suntem. - Thomas Edison
    Jessy este un catel de pe strada, un sufletel incredibil de bun, care in timp ce scriu aceste randuri, imi linge mainile si imi aminteste unul dintre nenumaratele motive pentru care animalele ne fac viata mai frumoasa. Cainii iubesc si atat!...

Niciun comentariu

Feedback-ul tau ma bucura foarte mult!
I'd love to know your thoughts on the subject! :)