Cerave

Cerave
Cerave

Empties

Empties
Empties

Favorites

Favorites
Favorites

The Liebster Award

The Liebster Award is designed to be awarded to blogs with less than 300 subscribers to spread the blog love and get them out to a wider audience.

   Am primit un premiu zilele trecute de la Endre si ii multumesc tare mult, fiecare astfel de apreciere a blogului meu ma bucura enorm :)

Premiul vine cu doua reguli:
1. Sa facem o postare despre acest premiu in care sa punem si link catre persoana de la care l-am primit.
2. Sa alegem 3 bloguri pe care sa le premiem si sa le specificam.

Eu ofer premiul mai departe catre :
Superficial Beauty ( si cu ocazia asta iti spun si un secret :D Cand te-am descoperit mi-a placut atat de mult stilul de a scrie incat am "rasfoit" blogul pana la prima postare. A doua zi, uitasem linkul si te-am cautat cateva ore (ca o stalkerita :)) )... iar de atunci stai in bara de favorite :) ).
Jovis - pentru pasiunea ei pentru natura si natural, pasiune cu care creeaza produse minunate. De apreciat sunt si postarile prin care ne invata cum sa ne preparam singure diverse cosmetice, iar eu una ador sensibilitatea si maturitatea care "imbogatesc" randurile scrise pe blog.
SeptembrieJoi, blog pe care il citesc si iubesc de mult :) Sadie este o fata cu mult bun simt (printre alte calitati!) iar eu am admirat mereu diversitatea subiectelor abordate pe blog si caldura pe care o transmite.

Acum ma pun pe pozat ultimele achizitii si va pregatesc cateva postari :) See you soon!

6 comentarii

 1. :)) Cred ca tocmai mi-ai dezvaluit numele.

  RăspundețiȘtergere
 2. Dar multumesc de nominalizare si de cuvintele frumoase!

  RăspundețiȘtergere
 3. :)) Oops, sper ca nu te-ai suparat:P Uite am schimbat in postare.

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu m-am suparat. :)) Nu era obligatoriu sa schimbi, ca oricum it is bound to happen at some point, dar inca nu m-am hotarat eu sa asociez cele doua entitati. Dintre cunoscutii mei, doar sora si prietenul meu stiu de blog...

  RăspundețiȘtergere
 5. Stiu ce zici, si la mine e la fel :) Totusi, mie mi-e indiferent daca se afla. Oricum, e o chestie personala, asa ca mai bine las schimbat si daca se va afla, o sa fie pt. ca asa ai vrut tu :)

  RăspundețiȘtergere
 6. Multumesc!
  Nu aveai de unde sa stii ca "secret", asa ca nu m-am suparat. Oricum dau cam multe detalii despre mine pe blog asa ca cine stie cate ceva despre mine se prinde, cu sau fara nume.

  RăspundețiȘtergere

Feedback-ul tau ma bucura foarte mult!
I'd love to know your thoughts on the subject! :)