Cerave

Cerave
Cerave

Empties

Empties
Empties

Favorites

Favorites
Favorites

Alerta TANF : 30% OFF!

  Am primit astazi un mail prin care eram anuntata ca pe site-ul The All Natural Face sunt iarasi reduceri, de data asta 30% si dureaza tot weekendul (pana duminica noaptea, ora 24:00).
 Eu am incercat de la ei urmatoarele :
- fond de ten (la borcanel de 10 gr) : primul meu fond de ten mineral, il iubesc, e fantastic! Toata vara l-am folosit si tot mai am jumatate.
- muuulte farduri de ochi : puteti vedea aici cate nuante am comandat ultima data (stiu ca sunt datoare cu swatch-uri, urmeaza curand, promit!).
- farduri de obraz, pe care le-am si combinat dupa gusturile mele, mi-au placut mult.
- primer-ul de ochi nu mi-a placut, nici fondul de ten stick.

  Am vazut multe noutati pe site (balsamuri colorate de buze, mascara colorata, demachiant de ten). Mentionez ca la fiecare comanda mi-a fost trecuta o valoare mica pe colet si nu am platit taxe la posta vamala, iar pachetele mi-au ajuns in 3 saptamani.

Va face cu ochiul ceva de pe site?

5 comentarii

 1. Imi fac cu ochiul multe,dar ca de obicei reducerile astea ma gasesc... fara bani! :((

  RăspundețiȘtergere
 2. Andreea, asa patesc si eu mai mereu :) De data asta insa mi-am propus sa ma abtin... oricum de la ei mi-am luat cam tot ce doream :D Pupici

  RăspundețiȘtergere
 3. Georgiana,eu am o scuza luna asta: mi am achiziotionat laptop nou si acum na,mai greut cu banii.In orice caz as comanda din pura curiozitate ceea ce ai recomandat tu de la ei.Pup!

  RăspundețiȘtergere
 4. Andreea, sa te bucuri de el! :) Mie mi-e tare dor de o comanda la Silk Naturals si cred ca asta e primul lucru pe care-l fac la salariu :D

  Jelisaveta : thank you very much :)

  RăspundețiȘtergere

Feedback-ul tau ma bucura foarte mult!
I'd love to know your thoughts on the subject! :)