Cerave

Cerave
Cerave

Empties

Empties
Empties

Favorites

Favorites
Favorites

Bijuterii si fantezii

 Lumea bijuteriilor mi se pare un tinut de basm, unde culori, texturi si forme se imbina armonios, se impletesc in fel si fel de chipuri, spre incantarea noastra, a celor care ne bucuram cel mai mult de capodopere - femeile. Stiu sigur ca va e familiara bucuria de a purta un colier nou, stiu ca va simtiti mai frumoase atunci cand o pereche abia descoperita de cercei va incadreaza chipul - stiu, pentru ca asta simt si eu de fiecare data.

 Bijuteriile din colectia personala imi sunt deosebit de dragi, fie ca sunt primite de la parinti, de la iubiti sau cumparate de mine - pur si simplu aduc un plus de frumusete vietii si zilelor mele.
 Ma bucura ca in ultima vreme gasim pe internet din ce in ce mai multe magazine de accesorii, ma cufund ore intregi in visare analizand paginile site-urilor cu bijuterii online. Printre cele mai recente descoperiri, se afla si Mazza.ro, un site unde gasim coliere, cercei, bratari si inele impodobite cu cristale Swarovski, dar si bijuterii fantezie. 
 Iata cateva dintre preferatele mele :

Colier cu pandativ Sea Vicios
De departe preferatul meu, l-as purta cu un top simplu alb, parul impletit dezordonat si o oja in culoarea cristalului din mijloc :)

Colier Balerina
Un colier cu pandativ delicat si feminin, de purtat cu rochite si un coc perfect finisat, de balerina :)

Colier Linger On
Acesta mi se pare elegant si clasic, putand fi combinat cu orice tinuta, iar culoarea cristalului e deosebita.
Cercei Eyes on Me
(dintotdeauna mi-au placut accesoriile cu pene de paun :) ).

 Pe cateva bloguri foarte dragi mie, puteti sa va inscrieti in aceasta perioada la concursuri pentru a castiga bijuterii la alegere de pe Mazza.ro, sa nu cumva sa ratati ocazia!
  

3 comentarii

 1. i am a new fashion blogger from indonesia living in singapore :) i really like your blog. i will really appreciate & it will be an honor to have u as my blog member.

  and of course i will folback!:D also, u can mention me anytime on twitter @tiodang if you want me to check out your latest post & leave a comment ^^ ,please list me on twitter, so i will know u're my follower!! ;)

  i've just recommend your post to google!u can check it! that's what u got if you keep in touch with my blog too!! hope u will do the same ^^
  (u can add me on facebook and contact me at : cheeringwinda@yahoo.com)

  RăspundețiȘtergere
 2. Thank you, Winda! I'm checking out your blog right now.

  RăspundețiȘtergere

Feedback-ul tau ma bucura foarte mult!
I'd love to know your thoughts on the subject! :)