Cerave

Cerave
Cerave

Empties

Empties
Empties

Favorites

Favorites
Favorites

Debenhams revine in Romania. Bonus : un etaj intreg dedicat frumusetii!


 Am amintiri frumoase legate de Debenhams Romania - in urma cu multi ani am vizitat magazinul dupa vizionarea unui film in Bucuresti Mall si m-am indragostit instant de o curea argintie, impecabil finisata, cu o catarama cum nu mai vazusem. Iubitul meu de atunci m-a surprins placut venind cu ea intr-o punga cadou la urmatoarea noastra intalnire. Ulterior m-am mutat din zona si nu am mai vizitat magazinul atat de des, dar vestea redeschiderii mi-a adus un zambet pe fata, cu atat mai mult cu cat un etaj intreg este dedicat frumusetii.

 Am participat cu mare drag la evenimentul din seara dinaintea deschiderii, marcat de o prezentare neconventionala de moda si frumusete. Department store-ul britanic reuneste branduri proprii exclusive, marci internationale si nume celebre de designeri, precum Julien Macdonald, Jasper Conran, Ben de Lisi, John Rocha sau Henry Holland.

 Sectiunea de beauty ocupa parterul magazinului de 2800 metri patrati si tentatiile sunt nenumarate : de la branduri de lux pana la Rimmel London, Catrice (!!!), Max Factor, L'Oreal, I love cosmetics, Sally Hansen si altele. Pe langa zona de beauty, mi-a placut in mod deosebit cea dedicata locuintei.

 Pentru a sarbatori cum se cuvine intoarcerea in Romania, Debenhams ofera pana pe 29 martie o multime de surprize clientilor care le vor calca pragul : promotii si sesiuni de make up gratuite. Cred ca merita sa le faceti o vizita in acest weekend! :)

2 comentarii

Feedback-ul tau ma bucura foarte mult!
I'd love to know your thoughts on the subject! :)