Cerave

Cerave
Cerave

Empties

Empties
Empties

Favorites

Favorites
Favorites

Castiga 1000 € pentru aniversarea visurilor tale!


 Sebium Global, singurul tratament dermato-cosmetic ce recreeaza biologic sebumul caracteristic pielii sanatoase gratie complexului brevetat Bakuchiol + Fluidactiv®, aniverseaza 2 ani de la lansare! Prin actiunea sa globala, Sebium Global indeparteaza leziunile acneice si stratul de piele ingrosat care blocheaza porii, calmeaza inflamatia si limiteaza proliferarea bacteriana. Pe langa rolul sau terapeutic, Sebium Global este un hidratant puternic, ce sporeste complianta la tratament. Pielea redevine fina, purificata si fara cicatrici post acnee. 

  Pentru a sarbatori cei 2 ani de succes global, Laboratoarele Dermatologice Bioderma iti ofera sansa de a castiga 1000 euro pentru aniversarea visurilor tale!

 Tot ce ai de facut este sa achizitionezi un produs aniversar Sebium Global cu teaca. Inscrie codul unic de pe teaca in aplicatia de pe pagina de Facebook Bioderma Romania si vei afla pe loc daca ai castigat unul dintre cele 200 de kit-uri compuse din Sebium Global 40 ml si Sebium Gel Spumant 200 ml.
 In plus, intri in tragerea la sorti pentru a castiga unul dintre cele 2 mari premii de 1.000 euro. Regulamentul concursului este disponibil pe pagina de Facebook Bioderma Romania.

https://www.facebook.com/BIODERMARomania/app_1419934548308488

 Daca va inscrieti, va tin pumnii sa va numarati printre castigatoare! :)

Niciun comentariu

Feedback-ul tau ma bucura foarte mult!
I'd love to know your thoughts on the subject! :)