Cerave

Cerave
Cerave

Empties

Empties
Empties

Favorites

Favorites
Favorites

Beauty news : Bonilash, ser pentru stimularea cresterii genelor

bonilash ser crestere gene

 Saptamana trecuta a avut loc evenimentul de lansare oficiala a Bonilash®ser revolutionar pentru gene lungi si dese. Creat din pasiune pentru frumusete si din respect pentru sanatate, Bonilash® este un produs de ingrijire destinat femeilor, care ajuta genele naturale sa devina mai lungi si mai bogate.

 Pentru gene cu 25% mai lungi si mai definite dupa doar 12 saptamani de utilizare in mod regulat, dar si pentru intensificarea culorii naturale a acestora, femeile pot uita de acum inainte de alte metode cosmetice care le deterioreaza genele si care conduc inevitabil si la pierderea acestora. 
Aplicarea serului Bonilash® este facila si confortabila, iar folosit corect, seara de seara, dupa 12 saptamani se redescopera frumusetea naturala si vitalitatea propriilor gene.


 Produsul se aplica seara, dupa demachiere pe pleoapele curate si uscate, de-a lungul liniei genelor superioare, tinand pleoapele inchise. Usor de folosit, cu o textura placuta si fina, acesta se distribuie facil pe piele si are o absorbtie adecvata.  

 Unicitatea serului pentru gene Bonilash® consta in substanta activa bimatoprost, un stimulent eficient pentru cresterea numarului de gene, ce permite alungirea acestora cu 25%, intarindu-le si impiedicand pierderea acestora. Bonilash® este un tratament testat oftalmologic si dermatologic, care sustine sanatatea si vitalitatea genelor.  

Pretul este de 99.9 lei.

Pentru mai multe detalii, accesati www.bonilash.ro.

bonilash ser gene

2 comentarii

Feedback-ul tau ma bucura foarte mult!
I'd love to know your thoughts on the subject! :)