Cerave

Cerave
Cerave

Empties

Empties
Empties

Favorites

Favorites
Favorites

Beauty news : noi formule pentru ingrijirea parului, de la Vivanatura

produse par vivanatura

 Vivanatura este un brand autohton cu produsele caruia nu am prea avut contact pana in prezent, insa le-am vazut de nenumarate ori pe raftul din baie ale prietenelor mele. Am remarcat ingredientele naturale din compoziile produselor si substantele active, dar si parfumul reusit (oferit de uleiuri esentiale).

 Noile formule pentru ingrijirea parului imbina intr-un mod revolutionar ingrediente naturale: uleiuri esentiale, uleiuri presate la rece, extract petrolier si alte ingrediente eficiente compatibile (surfactanti naturali) care sunt nou aparute pe piata internationala a ingredientelor cosmetice. De asemenea, sunt utilizate otetul din miere si mere, acidul lactic - agenti de chelare naturali care hranesc firul de par, il hidrateaza si curata depunerile.

 Gama de ingrijire a parului contine 96-99% substante naturale si de origine naturala, procesate la rece, astfel ca vitaminele, mineralele si antioxidantii isi pastreaza proprietatile active. Datorita noii formule, sampoanele au o mai mare stabilitate in timp, iar uleiurile esentiale cu rol de parfumare sunt 100% naturale si au efecte antibacteriene, antiseptice. Totul pentru o experienta a spalarii mult mai placuta si mai eficienta!


 Portofoliul contine: balsam de par, crema cu extracte naturale si petrol impotriva caderii parului, masca pentru refacerea si fortifierea firului de par, sampon antimatreata, sampon pentru par normal si gras, sampon pentru par uscat.

 Produsele se pot achizitiona din plafare, magazine naturiste, reteaua DM si site-ul vivanatura.ro

 Le-ati incercat? Daca da, cum vi s-au parut?


Niciun comentariu

Feedback-ul tau ma bucura foarte mult!
I'd love to know your thoughts on the subject! :)