Cerave

Cerave
Cerave

Empties

Empties
Empties

Favorites

Favorites
Favorites

Noua gama de deodorante Protect&Care de la Nivea


 De-a lungul timpului am cunoscut o multime de fane ale deodorantelor marca NIVEA si de mult timp mi-am propus sa testez macar o varianta. Acum am inca un motiv, cu ocazia imbogatirii portofoliului cu urmatoarele noutati:

 "DA, exista! Intreaga ingrijire NIVEA intr-un deodorant.
 Noua gama de deodorante Protect&Care iti ofera ingrijirea unica NIVEA inspirata din NIVEA Creme. Din grija pentru tine si pentru cei dragi, NIVEA, cea mai de incredere marca de ingrijire a pielii la nivel mondial, lanseaza noile deodorante Protect&Care ce contin tot ce-i mai bun din NIVEA Creme, pretioasa cutie albastra, devenita, in timp, simbolul brand-ului.
 Cu ingredientele delicate si parfumul unic NIVEA Creme, inovatia Protect&Care ofera maximum de ingrijire pentru pielea sensibila a subratului, adesea supusa rosetii sau iritatiilor.
 Cu o atingere blanda, dar eficienta, gama Protect&Care asigura pe langa ingrijirea delicata unica Nivea si protectie eficienta timp de 48 de ore impotriva transpiratiei. Pielea ramane foarte fina, protejata si improspatata de parfumul atat de familiar pe care adesea il asociezi cu grija.

 NIVEA MEN lanseaza deodorantele Protect&Care cu un parfum modern si masculin ce ofera echilibrul perfect intre protectia eficienta, timp de 48 de ore impotriva transpiratiei si ingrijirea unica NIVEA MEN pentru o piele fara iritatii."

 Gamele sunt disponibile in trei variante : spray, stick si roll-on, iar deodorantele sunt deja disponibile in magazine la pretul recomandat de 11.91 lei fiecare.


6 comentarii

Feedback-ul tau ma bucura foarte mult!
I'd love to know your thoughts on the subject! :)