Cerave

Cerave
Cerave

Empties

Empties
Empties

Favorites

Favorites
Favorites

Rezultatele campaniei Dove - "Sunt frumoasa"

campania dove sunt frumoasa

 Va amintiti de minunata campanie Dove "Sunt frumoasa"? Iata rezultatele sale : peste 35.000 de femei din Romania au spus "Sunt frumoasa" in cadrul acestei campanii. 39.450, mai precis. 

"Femeile din Romania sunt considerate drept unele dintre cele mai frumoase din lume. In ciuda acestui fapt, foarte putine dintre ele au increderea necesara sa afirme acest lucru". Special creata cu si pentru femeile din Romania, campania Dove desfasurata in perioada 19 februarie - 10 martie este o continuare fireasca a misiunii brandului de a incuraja cat mai multe femei sa-si aprecieze frumusetea la adevarata valoare.


 Primul pas al acestei initiative a fost reprezentat de vizualul campaniei, in care pentru prima data au aparut femei obisnuite din Romania, nu persoane publice. Campania din mediul digital a pornit de la un video emotional care surprinde reactiile femeilor atunci cand sunt invitate sa-si declare public frumusetea. Acestea au fost invitate sa isi invinga temerile si sa publice o fotografie cu #suntfrumoasa, transformand asta intr-o declaratie inpirationala.

 Campania a fost completata de bannere interactive, Canvas, inovatia de mobile ads lansata la inceputul acestui an de cea mai importanta retea de socializare, un concurs pe www.doveclub.ro, precum si activari in magazine, actiuni de PR si proiecte speciale la TV. Toate declaratiile "Sunt frumoasa" au fost centralizate si afisate in timp real in counter-ul gazduit pe www.doveclub.ro dar si pe Cocor in perioada 1-8 martie.

 Toate cele 39.450 de declaratii pot fi vazute aici : https://www.doveclub.ro/sunt-frumoasa/galerie

 Tu cand ai spus ultima oara "Sunt frumoasa"? Haideti sa ne facem un obicei din asta! :)

Niciun comentariu

Feedback-ul tau ma bucura foarte mult!
I'd love to know your thoughts on the subject! :)