Cerave

Cerave
Cerave

Empties

Empties
Empties

Favorites

Favorites
Favorites

Clatuu - alternativa non-invaziva a liposuctiei


 Joi 16 iunie, a fost lansat in premiera nationala aparatul Clatuu - lider inspirational in tehnologii medicale si estetice pentru reducerea tesutului adipos. Acesta este distribuit in Romania de catre Top Line si reprezinta alternativa non-invaziva a liposuctiei, topind grasimea la -9°C.

 Un singur tratament, o marime mai putin! Clatuu remodeleaza corpul, iar procedura nu este dureroasa si nu necesita timp de recuperare. Aparatul, unic in Romania, are doua tipuri de aplicatoare, cel plat pentru stratul adipos redus si cel cu manipol curbat, pentru tesutul adipos dezvoltat, care se regaseste pe abdomen, spate sau solduri.

 Sistemul controlat de racire al Clatuu are rezultate pe termen lung, imbunatatind fermitatea pielii si textura sa, remodeland corpul si reducand depozitele de grasime.
 Efectul este vizibil la 3 saptamani de la realizarea tratamentului, iar rezultatul final se instaleaza la 12 saptamani dupa procedura.

 Tratamentul reduce tesutul adipos prin inghetare la -9°C si ajuta sistemul lipidic al organismului sa elimine in mod natural grasimea. Odata distruse prin cryo terapie, adipocitele nu se mai regenereaza, mentinandu-se in timp rezultatul obtinut in urma tratamentului.

 Sihouette Centre de Slabit si Infrumusetare este un concept unic care beneficiaza de cea mai importanta investitie tehnologica din Romania. O echipa de profesionisti formata din “doctori” in frumusete - medici, kinetoterapeuti si esteticene a fost creata pentru a stabili impreuna cu pacientii obiectivele de infrumusetare, pasii de urmat si pentru a garanta rezultatele. Tratamentele sunt personalizate si adaptate stilului de viata al pacientilor.

Despre Top Line Medicals:

Top Line Medicals face parte integrata din grupului de firme Top Line, grup cu o experienta de peste 20 ani in piata din Romania, fiind varful de lance in dezvoltarea industriei serviciilor de frumusete profesionala din Romania. Compania Top Line Medicals reprezinta exclusiv in Romania: Alma Lasers, Universkin, LPG, Genesis Biosystem, Gehwol, branduri care semneaza echipamente medicale de ultima generatie. 

Un comentariu

Feedback-ul tau ma bucura foarte mult!
I'd love to know your thoughts on the subject! :)