Cerave

Cerave
Cerave

Empties

Empties
Empties

Favorites

Favorites
Favorites

Polished in Pastels by Jessica

jessica polished in pastels

 Jessica Cosmetics este un brand de referinta in ingrijirea unghiilor naturale, compania fiind prezenta in mai mult de 60 de tari. Sistemul de infrumusetare a unghiilor creat de Jessica are la baza premisa ca, asa cum exista diverse tipuri de piele si de par, si unghiile sunt de mai multe tipuri: uscate, casante, deteriorate si normale, fiecare avand propriile sale nevoi. Portofoliul de produse al brandului raspunde tuturor acestor nevoi, de la tratament si vindecare, pana la infrumusetare si rasfat: Custom Basics, Essentials, Correctives, pedichiura ZenSpa, precum si produse de ingrijire a mainilor si corpului.

 Pentru vara lui 2016, Jessica propune nuante delicate, suave, de poveste. Vara Jessica este o poveste pastelata, pentru ca acesta este si numele noii colectii, Polished in Pastels. 6 nuante pudrate cu praf de zane pentru un look feminin.


 „In acest sezon, femeile cauta nuante feminine, blande, magice. Culori care sunt deopotriva amuzante, seducatoare, fine.”, spune Jessica Vartoughian, Fondator & CEO Jessica Cosmetics International. „Colectia POLISHED IN PASTELS pune in evidenta versatilitatea culorilor pastelate, ce pot fi combinate si asortate in orice ocazie”, adauga Jessica.

Colectia reuneste 6 nuante Custom Colours cu texturi cremoase, menite sa creeze un look proaspat:

 • Pink Daisy 
 • Lilac Pearl 
 • Mint Blossom 
 • Angelic Lavender 
 • Periwinkle Bliss 
 • Blushing Violet


 Lacurile de unghii Jessica nu contin niciuna dintre urmatoarele 7 substante: formaldehida, rasina formaldehidica, toluen, dibutilftalat (DBP), camfor, xilen sau etil tosilamida. Au o formula eco-friendly si nu au fost testate pe animale (cruelty free 100%).

 Va tenteaza? Dupa ce le-am vazut live in cadrul evenimentului de lansare, eu imi doresc nuanta Lilac Pearl :)

6 comentarii

 1. Periwinkle Bliss îmi place mult cum arată. Întreaga colecție se prezintă foarte frumos, iubesc nuanțele pastelate ale lacurilor de unghii.

  RăspundețiȘtergere
 2. Ce culori superbe<3 Genul meu de culori <3 Liliac pearl imi face cu ochiu si mie, la fel si Mint Blossom <3 Te pup<3

  RăspundețiȘtergere

Feedback-ul tau ma bucura foarte mult!
I'd love to know your thoughts on the subject! :)