Cerave

Cerave
Cerave

Empties

Empties
Empties

Favorites

Favorites
Favorites

Descopera gamele de hairstyling de la NIVEA cu ulei de macadamianivea volume care

 Cum look-ul natural este noua tendinta in hairstyling, NIVEA revolutioneaza intreg portofoliul de styling si introduce o formula hranitoare, imbogatita cu ulei de macadamia, ce previne uscarea firului de par. Noua formula promite volum dublu si ingrijre in acelasi timp, pentru ca noi sa spunem "Adio!" parului uscat ce rezulta din coafurile sofisticate.

 "Experimenteaza coafuri simple, ce se adapteaza usor tipului tau de par, fara prea mult efort, folosind gamele de styling din portofoliul NIVEA imbogatite cu ulei de macadamia pentru a evita uscarea parului. Daca doresti sa oferi mai mult volum, incearca spuma NIVEA Volume Care ce nu incarca parul si ii asigura volum de la radacina. Pentru un look mai voluminos, usuca-ti parul tinand capul in jos. De asemenea, pentru un finish lejer si sustinere de lunga durata, poti aplica spray-ul din aceeasi gama“, ne recomanda Sally Brooks, stilistul international NIVEA. Pret recomandat: 
NIVEA Volume Care spuma pentru par - 15 lei/150 ml
NIVEA Volume Care fixativ - 15 lei/150 ml

 Trebuie sa recunosc ca tocmai senzatia de par imbacsit si aspru este cea care m-a descurajat de-a lungul anilor si m-a facut sa evit pe cat posibil utilizarea spumelor pentru par si produselor pentru fixare. Asadar, sunt cu atat mai curioasa de rezultatele pe care le voi obtine cu ajutorul gamei Volume Care. 


 Pe final, iata cum putem obtine una dintre cele mai in voga coafuri ale acestui an, folosind noul fixativ Volume Care:

coafuri moderne


Niciun comentariu

Feedback-ul tau ma bucura foarte mult!
I'd love to know your thoughts on the subject! :)