Cerave

Cerave
Cerave

Empties

Empties
Empties

Favorites

Favorites
Favorites

Noutati pentru toamna de la OPI si Sally Hansen

opi infinite shine fall 2016
Made Your Look | Whisperfection | Style Unlimited | The latest and slatest | Boyfriend Jeans | I do it my run-way

 Brandurile mele favorite in materie de lacuri de unghii - OPI si Sally Hansen - au pregatit pentru toamna lui 2016 colectii noi, cu nuante inedite si sofisticate.

 Sa le descoperim impreuna:


  • OPI Infinite Shine Fall – 6 noi nuante incluse in portofoliul Infinite Shine, la un pret recomandat de 61 lei fiecare. Preferata mea este ultima - I do it my run-way.
  • OPI Washington DC Fall 2016 - colectie creata in colaborare cu actrita Kerry Washington. 12 nuante inspirate din frumusetea unuia dintre cele mai fermecatoare orase ale lumii, Washington D.C., a carui imbinare inedita de istorie si cosmopolit a reprezentat inspiratia perfecta pentru o colectie in tonuri tomnatice. OPI Washington DC este rezultatul colaborarii dintre brand si actrita Kerry Washington, nominalizata la premiile Emmy® si Globurile de Aur®, recent numita primul Ambasador Creativ al OPI. 

OPI Washington DC Fall 2016


 Paleta de culori Washington DC ofera o alternativa dramatica si sofisticată pentru nuantele clasice de toamna. De la rosul autoritar al nuantei Madam President, pana la nuanta vibranta de verde maslina a lui Suzi The First Lady of Nails, OPI defineste noua colectie ca fiind intensa si inedita.

Pret recomandat: 51 leisally hansen miracle gel

  • Sally Hansen Royal Splendor Miracle Gel – sapte nuante noi cu alura regala ce vor rezista pe unghii pana la 14 zile, oferindu-le stralucire de oglinda si un finish profesional – pret recomandat 44 lei
 Sistemul revolutionar #1 pentru manichiura cu aspect de gel fara lampa UV este integrat in sapte noi nuante splendide in colecția „Royal Splendor”. Foloseste Top Coat-ul Miracle Gel2X Volume impreuna cu lacurile Miracle Gel pentru a te putea bucura de beneficiile pe termen lung ale tehnologiei „no-light”.


Colecția „Royal Splendor” include sapte noi nuante cu alura regala:

·         Pink Blush – roz pudrat atrage ce atentia prin irizatii sclipitoare 
·         Frill Seeker – o nuanta calda, pastelata, culoarea unei piersici coapte
·         Regal Rosé – un roz pal extras parca din nuanta calda a bujorilor
·         Mauve-olous – un ton de roz cu tente beige 
·         Off with her Red! – o nuanta vibranta si increzatoare de rosu
·         Can’t Beet Royalty – un maro bogat ce aminteste de imaginea unui budoar opulent 
·         Prince Char-mint – o nuanta menta fresh, perfecta pentru o vizită la Versailles (favorita mea!)

 Cand este aplicat peste lacul de unghii Miracle Gel, Top Coat-ul Miracle Gel promite unghiilor volum si protectie, pentru o manichiura care rezista mai mult! Odata ce este aplicat, stratul protector completeaza nuantele inedite cu un finish profesional spectaculos si o stralucire de oglinda. Rezultatul: aspectul manichiurii cu gel obtinut acasa, fara efortul unei vizite la salon! 

Disponibile si in Sally Hansen Secret Garden – patru duo-packs Miracle Gel in editie limitata, ce includ cate un lac de unghii Miracle Gel si un top coat Miracle Gel 2X Volume – pret recomandat 75 leiNiciun comentariu

Feedback-ul tau ma bucura foarte mult!
I'd love to know your thoughts on the subject! :)