Skincare

Skincare
Skincare

Bioderma

Bioderma
Bioderma Nude Touch

Noutati L’Erbolario

Noutati L’Erbolario
Noutati L’Erbolario

Noutati pentru toamna de la OPI si Sally Hansen

opi infinite shine fall 2016
Made Your Look | Whisperfection | Style Unlimited | The latest and slatest | Boyfriend Jeans | I do it my run-way

 Brandurile mele favorite in materie de lacuri de unghii - OPI si Sally Hansen - au pregatit pentru toamna lui 2016 colectii noi, cu nuante inedite si sofisticate.

 Sa le descoperim impreuna:


  • OPI Infinite Shine Fall – 6 noi nuante incluse in portofoliul Infinite Shine, la un pret recomandat de 61 lei fiecare. Preferata mea este ultima - I do it my run-way.
  • OPI Washington DC Fall 2016 - colectie creata in colaborare cu actrita Kerry Washington. 12 nuante inspirate din frumusetea unuia dintre cele mai fermecatoare orase ale lumii, Washington D.C., a carui imbinare inedita de istorie si cosmopolit a reprezentat inspiratia perfecta pentru o colectie in tonuri tomnatice. OPI Washington DC este rezultatul colaborarii dintre brand si actrita Kerry Washington, nominalizata la premiile Emmy® si Globurile de Aur®, recent numita primul Ambasador Creativ al OPI. 

OPI Washington DC Fall 2016


 Paleta de culori Washington DC ofera o alternativa dramatica si sofisticată pentru nuantele clasice de toamna. De la rosul autoritar al nuantei Madam President, pana la nuanta vibranta de verde maslina a lui Suzi The First Lady of Nails, OPI defineste noua colectie ca fiind intensa si inedita.

Pret recomandat: 51 leisally hansen miracle gel

  • Sally Hansen Royal Splendor Miracle Gel – sapte nuante noi cu alura regala ce vor rezista pe unghii pana la 14 zile, oferindu-le stralucire de oglinda si un finish profesional – pret recomandat 44 lei
 Sistemul revolutionar #1 pentru manichiura cu aspect de gel fara lampa UV este integrat in sapte noi nuante splendide in colecția „Royal Splendor”. Foloseste Top Coat-ul Miracle Gel2X Volume impreuna cu lacurile Miracle Gel pentru a te putea bucura de beneficiile pe termen lung ale tehnologiei „no-light”.


Colecția „Royal Splendor” include sapte noi nuante cu alura regala:

·         Pink Blush – roz pudrat atrage ce atentia prin irizatii sclipitoare 
·         Frill Seeker – o nuanta calda, pastelata, culoarea unei piersici coapte
·         Regal Rosé – un roz pal extras parca din nuanta calda a bujorilor
·         Mauve-olous – un ton de roz cu tente beige 
·         Off with her Red! – o nuanta vibranta si increzatoare de rosu
·         Can’t Beet Royalty – un maro bogat ce aminteste de imaginea unui budoar opulent 
·         Prince Char-mint – o nuanta menta fresh, perfecta pentru o vizită la Versailles (favorita mea!)

 Cand este aplicat peste lacul de unghii Miracle Gel, Top Coat-ul Miracle Gel promite unghiilor volum si protectie, pentru o manichiura care rezista mai mult! Odata ce este aplicat, stratul protector completeaza nuantele inedite cu un finish profesional spectaculos si o stralucire de oglinda. Rezultatul: aspectul manichiurii cu gel obtinut acasa, fara efortul unei vizite la salon! 

Disponibile si in Sally Hansen Secret Garden – patru duo-packs Miracle Gel in editie limitata, ce includ cate un lac de unghii Miracle Gel si un top coat Miracle Gel 2X Volume – pret recomandat 75 leiNiciun comentariu

Feedback-ul tau ma bucura foarte mult!
I'd love to know your thoughts on the subject! :)