Cerave

Cerave
Cerave

Empties

Empties
Empties

Favorites

Favorites
Favorites

Mindbalance REVIVA - Formula naturala de neutralizare a stresului


reviva suplimente antistres


 In urma cu cativa ani am urmat o cura cu un supliment pe baza de plante adaptogene si produsul respectiv mi s-a parut eficace, fara a avea efecte secundare. Din acest motiv m-am bucurat sa descopar azi la birou o cutie de Mindbalance REVIVA, un supliment nutritiv modern, inalt standardizat, fabricat din extract patentat de Ashwagandha. Va invit sa aflati detalii despre el in cele ce urmeaza, iar dupa o luna de utilizare voi reveni cu impresii:


 "Peste 65% din populatia adulta sufera de pe urma stresului in fiecare zi, iar numarul celor afectati este in crestere deoarece traim intr-o lume in care stresul este o parte integranta a vietii cotidiene, atat acasa, cat si la serviciu.
 Stresul este reactia naturala de aparare a organismului. Acesta functioneaza perfect in fata unei amenintari subite si de scurta durata, cand este necesar un raspuns rapid la stimuli. Cand stimulii nu dispar si organismul este fortat sa ramana pentru perioade indelungate in stare de alerta, reactia de raspuns poate avea efecte nocive asupra sanatatii.
 Din cauza hormonilor de stres care se elibereaza pe durate prea mari de timp si raman in organism prea mult, ajungem sa resimtim efecte atat asupra sanatatii (boli metabolice, neurologice, imunitare), cat si asupra calitatii vietii (tulburari de dispozitie, transpiratie abundenta, tulburari de somn).
 A evita stresul complet in ziua de azi este imposibil, dar putem totusi sa luam masuri pentru a-i minimiza impactul. Din fericire, natura ne-a oferit ajutorul sau prin plantele adaptogene, care au capacitatea de a create radical puterea organismului de a se adapta la situatii schimbatoare. Ele nu au efect sedativ, ci doar adaptiv si de mobilizare, amplificand functiile cognitive, puterea de concentrare si de gandire logica.
 Cu efect dovedit in multe studii clinice, extractul standardizat de Ashwagandha din Mindbalance REVIVA contribuie la reducerea nivelului de cortizol (hormonul stresului) si la restabilirea echilibrului sistemului nervos.
 Administrat  in cure de minim 2 luni, Mindbalance REVIVA atenueaza nervozitatea si starile de anxietate, conferind echilibru emotional, o stare pozitiva, calm si relaxare. Prin actiunea sa naturala, identica cu mecanismele proprii organismului, REVIVA are un efect bioreglator, crescand capacitatea organismului uman de a se adapta la factorii de mediu si de a contracara efectele negative ale acestora asupra echilibrului biologic."
 Produsul este disponibil in farmacii, la pretul recomandat de 40 lei.


Un comentariu

Feedback-ul tau ma bucura foarte mult!
I'd love to know your thoughts on the subject! :)