Cerave

Cerave
Cerave

Empties

Empties
Empties

Favorites

Favorites
Favorites

Produsul vedeta al sezonului - Joico K-Pak Luster Lock

joico luster lock

 Intr-o seara ploioasa a saptamanii trecute, in cadrul Joico Bloggers Meeting, am avut ocazia de a admira live rezultatul maiestriei si creativitatii lui Lewis Moore - Creative Artist Joico si Casey Coleman - Creative Color Artist Joico. Evenimentul a fost unul intim si in cadrul sau ne-au fost prezentate noi trenduri in materie de hairstyling, iar modelele celor 2 artisti au purtat cu mandrie coafuri aparent lejere, dar atent create si remarcabile din punct de vedere coloristic. Pentru realizarea coafurilor prezentate, cei 2 au utilizat cele mai noi game de vopsea ale brandului Joico, despre care puteti citi mai jos.

 Toate modelele aveau parul scurt spre mediu, dar mi s-a parut fascinant jocul de culori creat in fiecare caz si mai ales suvitele ascunse, vizibile doar prin schimbarea cararii, potrivite pentru cele care nu doresc o schimbare radicala. De asemenea, luciul parului fura toate privirile si chiar am rugat pe una dintre fete sa-mi permita sa-i ating parul, pentru a vedea daca se simte la fel precum arata :) Rezultatul mi s-a parut incantator, parul era moale iar culoarea - mai intensa decat orice am vazut live pana acum. Am plecat cucerita de nuantele de mov, chiar imi doresc cel putin cateva suvite astfel colorate.

Produse utilizate:

VERO K-PAK COLOR VIOLETTonuri reci de violet pentru a neutraliza tonurile calde.
Poate fi utilizata singura pentru tonuri indraznete de mov sau cu alte nuante pentru un rezultat  de maro smokey.
Nuantele chrome pot fi folosite pentru a taia tonurile de galben din parul decolorat.
Disponibila in:
5 nuante permanente: 4V, 5V, 6V, 7V, 8V
3 nuante demi-permanente: V6, V7,V8


LumiShine™ BLUE ASH SHADES - pentru eliminarea tonurilor calde. Preechilibrat pentru a elimina tonurile aramii, rezultand culori rafinate. Disponibila in 5 nuante permanente: 5BA, 6BA, 7BA, 9BA, 10BA

 Produsul vedeta al sezonului - K-Pak Color Therapy Luster Lock - a fost mentionat adesea in cadrul prezentarii. Este un tratament cu ajutorul caruia putem spune "Stop estomparii culorii!", avand puterea exclusiva de restabilire a culorii Bio-Advanced Peptide Complex™.

 Tratament ofera instant reparare si stralucire prin:
~ Tehnologia  QuadraBond care sigileaza hraneste si β-stratul pentru a etansa  culoarea;
~ Puterea matasii, soia, si algelor  care transforma parul deteriorat, uscat, tratat prin colorare sau decolorare, intr-un par spectaculos de matasos si sanatos, cu o super doza de culoare si o stralucire intensificata.


 Toata gama de produse K-PAK Color Therapy confera o bariera impotriva factorilor de mediu si face astfel ca durata de viata a culorii sa fie de 2 ori mai lunga.

Cum se foloseste?
Se aplica timp de 5 minute pe parul umed, curatat. Se maseaza catre varfuri.
Cand?
Produsul poate fi folosit pe parul vopsit pentru o hranire intensa - sigileaza si intensifica culoarea. Alternati cu  K-Pak Color Therapy Conditioner o data sau de doua ori pe saptamana pentru a profita de toate beneficiile K-Pak Color Therapy Luster Lock.


joico color intensityjoico lumishinesursa


Produsele Joico sunt distribuite in exclusivitate de TopLine.

2 comentarii

Feedback-ul tau ma bucura foarte mult!
I'd love to know your thoughts on the subject! :)