Cerave

Cerave
Cerave

Empties

Empties
Empties

Favorites

Favorites
Favorites

ELIZABETH ARDEN WEEK: Ceramide Ultra Lipstick #Amethyst


 Ceramide Ultra Lipstick face parte din linia anti-aging Elizabeth Arden, in care regasim produse de ingrijire si de machiaj. Infuzate cu Ceramide Triple Complex si Volulip™, rujurile din aceasta gama promit sa hraneasca pielea delicata a buzelor, sa previna uscarea ei si aparitia semnelor de imbatranire. Ofera hidratare ce dureaza pana la 20 de ore si imbunatatesc aspectul liniilor fine, conferind buzelor un aspect voluptos.

 Rujurile Ceramide sunt printre cele mai apreciate produse de machiaj ale brandului, le-am vazut mentionate pe bloguri de nenumarate ori si am ales cu greu o nuanta dintre cele peste 20. M-am oprit la Amethyst, iar dincolo de ambalajul luxos am descoperit o culoare diafana, de care ma pot bucura in orice sezon.

 Produsul are un parfum dulceag aproape insesizabil si o formula atat de placuta si de emolienta, incat aplicarea unui balsam de buze in prealabil nu este necesara. Buzele mele sunt foarte palide uneori, asa ca veti observa cum nuanta este mult mai light (cand rujul e aplicat fara un creion pe dedesubt). Pe buze se simte ca un balsam, nu e deloc lipicios si nici nu evidentiaza cojitele, atunci cand pielea nu e optim hidratata.

 In prima zi de testare mi s-a parut o nuanta ideala pentru sezonul rece, iar astazi cand am facut pozele m-am gandit ca e un mlbb (my lips but better) perfect.

 Cum vi se pare? Ati incercat vreun produs de machiaj marca Elizabeth Arden?

elizabeth arden lipstick

ceramide ultra lipstick


elizabeth arden amethyst lipstick


4 comentarii

Feedback-ul tau ma bucura foarte mult!
I'd love to know your thoughts on the subject! :)