Cerave

Cerave
Cerave

Empties

Empties
Empties

Favorites

Favorites
Favorites

Dantura perfecta cu tehnica SKYN, la Neoclinique

 Pentru ca sunt purtatoare de aparat dentar de peste 1 an si jumatate iar in prezent sunt foarte, foarte aproape de rezultatul final, am inceput sa ma documentez privind estetica dentara, dorind un aspect cat mai frumos si stralucitor al noului meu zambet. Marturisesc, ma tenteaza fatetele, ma tenteaza si albirea in egala masura, insa voi lua decizia in urma consultarii mai multor medici si, desigur, in functie de bugetul disponibil. O noutate in domeniul stomatologic mi-a atras atentia in Inbox si o impartasesc cu voi, pentru ca promite o experienta comoda si rapida, cu rezultate impecabile. Iata detaliile:

Estetica dentara in timp real, inovatie stomatologica la Neoclinique

Clinica stomatologica Neoclinique Unirii a realizat, in 28-29 noiembrie 2016, in cadrul unui eveniment special, demonstratii de aplicare a unor fatete de compozit ce simuleaza procesul de aplicare a fatetelor sau coroanelor ceramice de tip SKYN – cel mai nou si revolutionar concept al esteticii dentare ce ofera un zambet perfect, dar in acelasi timp natural. Acesta constituie un pas important din procesul rapid si placut de consultatie estetica oferit de Neoclinique, ce are ca rezultat proba fizica a zambetului individualizat, realizat de specialistii clinicii stomatologice.


De la inceputul acestui an, Neoclinique ofera servicii de stomatologie intr-o singură zi, cu ajutorul sistemului computerizat CAD/CAM CEREC. Acesta este utilizat de medici pentru a realiza in cabinet lucrari de protetica dentara pentru pacientii care au foarte putin timp la dispozitie, eliminand toti pasii clasici neplacuti: amprente, probe, multe vizite la stomatolog (pana la 2-3 saptamani pentru un singur dinte).
Clinica de stomatologie Bucuresti Neoclinique ofera consiliere dedicata, cu ajutorul KPG (Key Patient Guide), un concept nou in stomatologie si un pas important catre solutii si servicii idealiste oferite pacientului. 

In cadrul consultatiei de estetica dentara, pacientul trece prin urmatoarele etape:

  • Primul pas consta in discutarea problemelor si dorintelor pacientului cu specialistul, consultatia clinica, dar si efectuarea unei radiografii panoramice si a unui set de fotografii in scop medical.
  • Cel de-al doilea pas implica o discutie cu specialistul despre planul propus de acesta, vizualizarea simularii digitale a zambetului ideal, realizat cu ajutorul DSD (Digital Smile Design), dar si aplicarea fizica a fatetelor de compozit exact ca in simularea digitala, fatete dentare ce vor fi precum un test drive, aratandu-i pacientului rezultatul final.


 Incepand cu luna decembrie 2016, Neoclinique va fi prima si singura clinica din lume care va inlocui seringa clasica folosita pentru anestezie, cu un sistem computerizat de anestezie locala, fara durere, 100% confortabil pentru pacient, eliminand din start frica de injectia clasica, mersul la stomatolog devenind mult mai relaxant.


 De 10 ani, clinica stomatologică Neoclinique ofera servicii dedicate in totalitate pacientului si personalizate in functie de dorintele si nevoile acestuia. Pana in anul 2016, echipa de peste 40 de persoane a clinicii a tratat mai mult de 35.000 de pacienti. Programul este unul avantajos, respectiv Luni- Sambata intre orele 8-21, atat in Neoclinique Unirii (Str. Th. Speranția 14, et. 1, Sector 3), cat si in Neoclinique Militari (Str. Rosia Montană 6, Sector 6).

 Pentru mai multe informatii despre clinicile Neoclinique accesati: 

Niciun comentariu

Feedback-ul tau ma bucura foarte mult!
I'd love to know your thoughts on the subject! :)