Cerave

Cerave
Cerave

Empties

Empties
Empties

Favorites

Favorites
Favorites

Beauty news: cele mai noi produse Max Factormax factor brow gel

 Pentru primavara lui 2017, Max Factor lanseaza cateva produse cu ajutorul carora putem obtine un machiaj simplu dar de efect: gel transparent pentru sprancene, rujuri mate, un creion universal pentru conturarea buzelor, un fond de ten cu rezistenta indelungata si o noua mascara in gama 2000 Calorie.

 Natural Brow Styler promite sa ofere un rezultat natural ce dureaza intreaga zi. Formula este asemanatoare cu cea a unei mascara, insa fara culoare, iar gelul in sine permite aranjarea atenta a firelor inainte de a se usca. Este un produs ce poate fi utilizat atat dupa umplerea golurilor cu fard sau creion, cat si singur, in cazul in care nu avem nevoie de culoare sau preferam sprancenele vopsite.

Pret recomandat: 29.35 leimax factor velvet matte lipstick

 Velvet Matte - colectie de rujuri cu finish mat si formula hidratanta, la noi vor fi disponibile 3 nuante (05 Nude, 20 Rose, 35 Love). Formula este identica cu cea a rujurilor din gama Colour Elixir, fara pudre adaugate pentru obtinerea efectului mat, astfel incat nu exista compromisuri la capitolul hidratare.

Pret recomandat: 34.18 lei

max factor universal lipliner

 Alaturi de rujurile Velvet Matte, se lanseaza si Universal Lip Liner, ajutorul perfect pentru buze conturate, indiferent de culoara aleasa. Formula sa previne deplasarea rujului in afara liniei de contur, facilitand totodata aplicarea uniforma a rujului.
max factor lasting performance

 Lasting Performance Foundation in varianta touch proof promite un rezultat natural cu rezistenta indelungata. Formula sa contine 3 ingrediente matifiante, astfel incat se mentine pe ten intreaga zi, fara a avea aspectul greoi pe care tind sa-l aiba produsele rezistente. De asemenea, pe ten se simte usor, natural, mentinand un aspect mat dar nu uscat.

Pret recomandat: 70 lei


max factor curl addict

 Curl Addict este noua mascara din gama 2000 Calorie si promite sa inlocuiasca ondulatorul de gene, totodata oferind volum si un rezultat care se mentine gratie formulei cerate.

Pret recomandat: 39 lei


 Eu ma declar tentata de gelul pentru sprancene si fond de ten, dar sunt curioasa si in privinta rujurilor. Voi ce v-ati dori sa incercati dintre noutati?

Niciun comentariu

Feedback-ul tau ma bucura foarte mult!
I'd love to know your thoughts on the subject! :)