Cerave

Cerave
Cerave

Empties

Empties
Empties

Favorites

Favorites
Favorites

Beauty news: Top Line Nail&Make-up Expert Sub deviza "Traieste experienta frumusetii personalizate!", Top Line a creat un concept ce mizeaza pe profesionalismul specialistilor in manichiura si machiaj din saloane, evidentiat cu ajutorul celor mai performante produse din domeniu. Top Line Nail&Make-up Expert este menit sa ofere o experienta premium de beauty, prin servicii personalizate oferite clientului. Astfe, fie ca doriti un make-up natural si o manichiura express, gata in 30 de minute, sau aveti timp pentru rasfat la superlativ, veti putea alege dintre serviciile aferente.
 Produsele propuse in cadrul Top Line Nail&Make-up Expert nu numai ca au la baza cele mai noi tehnici in domeniul frumusetii, dar sunt adesea apreciate de personaje statement din industria cinematografica sau fashion. Portofoliul Top Line Nail&Make-up Expert cuprinde brandurile Gelish, CND si Kryolan.

 Gelish, produs de cel mai inovator brand din industrie, se aplica exact ca un lac traditional si are rezistenta unui gel, rezolvand astfel una dintre cele mai stresante probleme ale unei manichiuri - durabilitatea pe unghii. Gelish rezista pana la 3 saptamani gratie unei tehnologii patentate de catre specialistii care au dezvoltat formula, iar paleta larga de culori satisface orice preferinta. Creatorul Gelish, Danny Haile, este un profesionist premiat in industrie, reusind de-a lungul timpului sa castige peste 60 de premii in Statele Unite si in intreaga lume.


 Kryolan este un brand deosebit de apreciat la evenimente speciale, pe scena, platouri de filmare, in studiouri de televiziune si la sedinte foto. Produsele sunt laudate pentru rezistenta extraordinara, compatibilitate si aplicabilitatea variata, in special in cazul aplicarilor de lunga durata.

 CND (Creative Design Nail) - infiintata in 1979, compania este lider la nivel global in industria de ingrijire a unghiilor. In spatele fiecarui produs CND se afla un plan complet de cercetare si testare. Compania detine propriul laborator de ultima generatie, precum si cunostinte tehnologice si stiintifice pentru a crea produsele pe care profesionistii in domeniu le doresc.

 Pentru a fi la curent cu noutatile Top Line, urmariti pagina lor de Facebook, aici.


Niciun comentariu

Feedback-ul tau ma bucura foarte mult!
I'd love to know your thoughts on the subject! :)