Cerave

Cerave
Cerave

Empties

Empties
Empties

Favorites

Favorites
Favorites

Noua gama Avene TriXera Nutrition

Avene Trixera Nutrition

 Laboratoarele Dermatologice Avene lanseaza in aceasta primavara o gama de produse inovatoare pentru ingrijirea pielii uscate - TriXera NUTRITION. 

 Pentru ca functia de bariera de protectie nu isi mai indeplineste rolul de aparare in cazul pielii uscate, fapt cauzat de frecarea hainelor, agresori externi si produse de curatare dure, este indicat sa utilizam produse care redau confortul si ofera ingrijire de durata. Pielea tuturor, fie ca vorbim de copii sau adulti, are aceleasi nevoi: eficacitate, convenabilitate si confort. In gama TriXera NUTRITION sunt disponibile texturi nutri-fluide, unice prin faptul ca au onctuozitatea unui balsam si textura fluida a unei lotiuni, pentru o aplicare foarte usoara.

 Gama contine:

  • Gel de curatare nutri-fluid, delicat parfumat, lasa pielea curata, catifelata si protejata. Este recomandat pentru adulti si copii cu varsta de cel putin 3 ani. Fara sapun, parabeni si fenoxietanol. Are toleranta cutanata, oculara si ginecologica excelenta. Disponibil la sticla cu pompa 400 ml sau tub 100 ml.
  • Lotiune nutri-fluida, hranitoare, protectoare si hipoalergenica. Lotiunea are o textura fluida, delicat parfumata, ce permite o aplicare rapida. Repara bariera de protectie a pielii si calmeaza senzatia de piele care strange. Este potrivita pentru fata si corp, pentru adulti si copii cu varsta de minim 3 ani. Fara siliconi, parabeni, fenoxietanol. Disponibila la sticla cu pompa 400 ml, tub 200 ml, tub 100 ml.
  • Balsam nutri-fluid, fara parfum. Potrivit pentru toate tipurile de piele sensibila si uscata a intregii familii - adulti si copii cu varsta de minim 3 ani. Fara siliconi, parabeni, fenoxietanol. Disponibil la sticla cu pompa 400 ml, tub 200 ml.

 Pentru mai multe informatii accesati: 

 In perioada urmatoare voi testa gelul de curatare si lotiunea nutri-fluida. Le-am pozat lista de ingrediente in caz ca sunteti interesate si voi reveni cu impresii dupa cateva saptamani de teste :)Niciun comentariu

Feedback-ul tau ma bucura foarte mult!
I'd love to know your thoughts on the subject! :)