Cerave

Cerave
Cerave

Empties

Empties
Empties

Favorites

Favorites
Favorites

NIVEA Q10 - Zambeste, traieste, experimenteaza. Momentul tau este acum!
 Noua campanie NIVEA vine cu un minunat mesaj de incurajare dedicat femeilor din Romania. "Momentul meu este acum!" ne aminteste ca fiecare zi este o noua oportunitate de a ne urma visurile sau de a face pasi marunti in directia implinirii lor. Desi de multe ori dam vina pe varsta pentru ambitiile pe care le amanam, cand ne simtim inca prea tinere, sau pentru visuri la care am renuntat, pentru ca timpul lor a trecut, este important sa ne amintim ca fiecare varsta are farmecul ei. Actiunea este sustinuta de studiile de cercetare de peste 25 de ani in lupta anti-rid, timp in care a luat nastere cea mai importanta inovatie NIVEA in domeniu: coenzima Q10, faimosul ingredient activ ce se regaseste in mod natural in piele, apartinand unui grup de antioxidanti care lupta eficient impotriva radicalilor liberi. Odata cu varsta, nivelul coenzimei scade, lasand pielea fara energia necesara pentru a se regenera. Acest lucru duce la aparitia ridurilor si altor semne ale imbatranirii. Cercetatorii NIVEA au fost primii care au introdus aceasta coenzima similara unei vitamine in formula unei creme si astfel a rezultat gama de ingrijire NIVEA Q10 Plus anti-rid.

 Iata detalii despre produsele disponibile in gama:


  • Crema de zi NIVEA Q10 Plus - protejeaza tenul pe durata intregii zile, estompeaza ridurile si previne aparitia unora noi
  • Crema de noapte NIVEA Q10 Plus - contribuie la regenerarea celulara pe timpul noptii, atunci cand pielea este mai receptiva la ingredientele hidratante.
  • Crema de ochi NIVEA Q10 Plus - ajuta pielea delicata din jurul ochilor, care este predispusa la formarea ridurilor si are nevoie de o formula speciala, care sa o alimenteze cu ingrediente valoroase intr-o concentratie mare.
  • Perlele anti-rid NIVEA Q10 Plus - ofera ingrijire anti-rid pentru un ten neted, intinerit.

 Specialistii NIVEA recomanda folosirea gamei incepand cu varsta de 25 de ani, atunci cand capacitatea pielii de a produce coenzima Q10 incepe sa scada. 

 "Momentul meu este acum!" reprezinta un mesaj de incredere adresat femeilor care iubesc viata, fac tot ce isi propun, isi iubesc pielea, isi accepta varsta si se bucura de fiecare moment.

Preţ maxim recomandat:

NIVEA Q10 Plus Crema Anti-rid de noapte: 42 lei, 50 ml

NIVEA Q10 Plus Crema Anti-rid de zi: 42 lei, 50 ml

NIVEA Q10 Plus Crema Anti-rid de ochi: 40 lei, 15 ml

NIVEA Q10 Plus Replenishing Pearls Anti-rid: 51 lei, 40 ml


  Inchei prin a multumi celor de la NIVEA pentru surpriza trimisa de 8 Martie, voi imparti continutul sau cu mama, ea fiind mare fana a perlelor anti-rid. 

 Ati incercat produsele pentru ingrijirea tenului de la NIVEA? Care sunt favoritele voastre?

Niciun comentariu

Feedback-ul tau ma bucura foarte mult!
I'd love to know your thoughts on the subject! :)