Cerave

Cerave
Cerave

Empties

Empties
Empties

Favorites

Favorites
Favorites

Descopera noua gama Dove Nourishing Secrets

dove nourishing secrets

 Inspirata din ritualurile de frumusete ale femeilor din intreaga lume si bazandu-se pe expertiza de peste 60 de ani in ingriirea si hidratarea pielii, Dove lanseaza noua gama Nourishing Secrets. Cand vine vorba de ritualuri de ingrijire, femeile folosesc ingrediente naturale pentru a-si mentine sanatatea pielii din cele mai vechi timpuri. Puterea nutritiva a produselor Dove se imbina cu cea a ingredientelor naturale in noua gama Nourishing Secrets, oferind pielii o ingrijire completa. Cu ingrediente din toate colturile lumii si parfumuri incantatoare, gama este disponibila in 3 variante:
  • Gelul de dus si lotiunea de corp Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual, inspirate din ritualurile de ingrijire ale femeilor din Japonia. Au formule delicate, imbogatite cu lapte de orez si extract de floare de lotus.
  • Gelul de dus si lotiunea de corp Dove Nourishing Secrets Invigorating Ritual, inspirate din ritualurile de ingrijire ale femeilor din America Centrala. Combina uleiul de avocado cu extractul de galbenele intr-un amestec energizant si nutritiv.
  • Gelul de dus Dove Nourishing Secrets Relaxing Ritual, inspirat din ritualurile femeilor din Franta, combina uleiul de lavanda cu extractul de rozmarin intr-un mix hidratant si calmant, ce relaxeaza toate simturile.

 Eu ma declar curioasa in legatura cu gama Invigorating Ritual :) Pe voi care va tenteaza?

Niciun comentariu

Feedback-ul tau ma bucura foarte mult!
I'd love to know your thoughts on the subject! :)