Cerave

Cerave
Cerave

Empties

Empties
Empties

Favorites

Favorites
Favorites

Ingrijirea Elgydium anti-placa


elgydium pasta de dinti

 Inainte sa port aparatul dentar (pe care-l voi scoate curand si abia astept sa va arat rezultatul final), problema cea mai spinoasa pentru mine era depunerea de tartru. Faptul ca dintii de jos erau inghesuiti imi zadarnicea eforturile de a-i curata temeinic si la fiecare 3-4 luni trebuia sa merg la detartraj. Chiar daca dupa ce dintii s-au aliniat problema a disparut in proportie de 90%, am ramas cu teama dinainte si cu dorinta arzatoare de a nu mai fi nevoita sa fac un detartraj prea curand. Am zambit cand am primit punguta cu produse Elgydium chiar in aceasta perioada, cand urmeaza sa scap de aparat. Nu cunosteam decat Elugel-ul, pe care l-am folosit cu rezultate rapide in urma extractiilor molarilor de minte.

 Fiind o pelicula fina ce se formeaza continuu pe suprafata dintilor, placa dentara este formata din bacterii ce pot sta la originea cariilor si problemelor gingivale. In plus, aceasta pelicula se intareste rapid, favorizand astfel formarea tartrului care este dificil si dureros de inlaturat. Din acest motiv este important ca dupa fiecare masa dintii sa fie curatati corespunzator cu produse ce ajuta in lupta impotriva cariilor si problemelor gingivale. Laboratoarele Elgydium se afla in varful tehnologiei privind igiena orala de peste 45 de ani, oferind produse profesionale pentru ingrijirea corecta a danturii. Iata informatii despre produse:


  • Elgydium pasta de dinti anti-placa - dedicata ingrijirii zilnice profesionale. Asociaza doua ingrediente active eficiente (clorhexidina si carbonat de calciu) cu rol antiseptic si protector impotriva acumularii bacteriilor, reducand indicii gingivali si ai placii bacteriene cu pana la 50% (rezultate dovedite clinic). Se utilizeaza de 3 ori pe zi.
  • Elgydium periuta de dinti anti-placa - cu perii subtiati si in forma de X, ce faciliteaza indepartarea placii bacteriene chiar si in spatiile inguste dintre dinti. Bratul este prevazut cu un orificiu-suport pentru periuta interdentara.
  • Elgydium ata dentara anti-placa - impregnata cu clorhexidina si cerata, pentru a nu cauza leziuni si a nu rani gingiile. Utilizarea acesteia complementar cu periajul favorizeaza eliminarea placii dentare.
 Elgydium este parte a Laboratoarelor Pierre Fabre Oral Care. Productia este realizata in exclusivitate in Franta, pentru a asigura un control strict al procesului de fabricatie si pentru a fi in masura sa ofere pacientilor produse de inalta calitate. In Romania produsele Elgydium  sunt disponibile in farmacii.


 Mai multe informatii puteti decoperi pe site sau pagina de Facebook Elgydium Romania.Niciun comentariu

Feedback-ul tau ma bucura foarte mult!
I'd love to know your thoughts on the subject! :)