Cerave

Cerave
Cerave

Empties

Empties
Empties

Favorites

Favorites
Favorites

NIVEA Sun Protect & Bronze

nivea sun protect bronze oil


 Pentru ca am intrat in sezonul bratelor descoperite si al decolteului la vedere, e important sa ne amintim ca protectia solara aplicata zilnic ne protejeaza de radiatiile UV nocive si intarzie imbatranirea pielii.

 Vremea buna inseamna relaxare, distractie si mult soare - o sursa de fericire si sanatate, insa si un potential inamic pentru piele. Lumina = radiatii UV, indiferent ca ne petrecem ziua intr-un birou cu geamuri mari sau la mare, munte ori in parc. Pentru sanatatea noastra si a celor dragi si pentru a ne bucura in totalitate de zilele calde, cateva minute alocate aplicarii protectiei solare conteaza enorm.
 NIVEA SUN este marca nr. 1 global in protectia solara si ne propune pentru aceasta vara uleiul-spray Protect&Bronze cu SPF30, pentru protectie eficienta si bronz natural. Acesta protejeaza de radiatiile UVB/UVA iar continutul de Pro-melanina din formula sa accelereaza procesul natural de bronzare a pielii, rezultatul fiind un bronz sanatos. Produsul nu contine autobronzant.

 Uleiul Protect&Bronze face echipa buna cu lotiunea NIVEA SUN Protect&Moisture cu SPF30 cu formula hidratanta. Dupa o zi de relaxare la soare, pielea se va simti sanatoasa si catifelata.

 Nu uita ca produsele de protectie solara trebuie reaplicate la fiecare 2 ore si de fiecare data cand iesiti din apa. Alte ponturi utile sunt evitarea expunerii la orele pranzului (12-4 p.m.) cand intensitatea radiatiilor UV este la nivel maxim si purtarea de palarii, ochelari de soare si haine cu protectie UV. Protectia solara trebuie utilizata si la umbra, pentru ca radiatiile sunt partial prezente.

 Afla mai multe despre importanta protectiei solare vizitand pagina de Facebook si site-ul.

Pret maxim recomandat Ulei–spray de plaj Protect&Bronze SPF 30, 200 ml – 49.9 RON

Pret maxim recomandat Lotiune de Protectie Solara Protect&Moisture SPF 30, 200 ml- 47 RON


(click pe imagine pentru marire)

Niciun comentariu

Feedback-ul tau ma bucura foarte mult!
I'd love to know your thoughts on the subject! :)