Cerave

Cerave
Cerave

Empties

Empties
Empties

Favorites

Favorites
Favorites

Nou in gama Mindbalance: Stabilio

mindbalance stabilio

 La finalul lunii aprilie 2017 s-a lansat pe piata romaneasca cel mai avansat produs nutraceutic destinat reechilibrarii psiho-emotionale - Mindbalance Stabilio. Anuntat inca din toamna trecuta, la lansarea Reviva, Mindbalance Stabilio a fost conceput pentru perioadele cu moral scazut, momente de tristete, esecuri profesionale sau personale, chiar si zile mohorate. Cu totii avem astfel de perioade iar prelungirea lor poate declansa o spirala descendenta periculoasa, cu efecte precum lipsa motivatiei pentru activitati cotidiene, alienarea sociala, incapacitatea de a performa profesional. In plus, increderea si stima de sine se deterioreaza rapid si in ultima instanta, depresia se instaleaza.

 Este ideal sa luam masuri inca de la primele semne, pentru a preveni situatiile in care singura solutie este interventia specialistilor. Extractele standardizate din plante pot oferi o mana de ajutor. S-a demonstat stiintific faptul ca exista 2 substante naturale cu efect puternic de echilibrare a moralului:
  • extract standardizat de curcumin (turmeric) – curcuma longa
  • extract standardizat din pistil de sofran – crocus sativus
 Combinatia dintre aceste 2 extracte standardizate are un efect dovedit de restabilire a echilibrului psiho-emotional si de ameliorare a starilor depresive. Pentru un psihic echilibrat, 3 neurotransmitatori importanti (serotonina, noradrenalina si dopamina) trebuie sa fie la nivel optim si in echilibru. Mindbalance Stabilio gestioneaza nivelurile acestora, asigurand totodata sinteza acestor mediatori chimici naturali prin aportul de nutrienti specifici din formula sa. Astfel, ajuta in cazuri de:
  • apatie si lipsa motivatiei pentru activitate cotidiana
  • pierderea increderii in sine
  • randament scazut in activitatile mentale sau fizice
  • dificultati de adormire si somn fragmentat
  • demotivare si descurajare
  • libidou scazut.

 O singura capsula de Mindbalance Stabilio pe zi atenueaza starile de apatie, pesimism, redand un moral puternic si o atitudine pozitiva. Efectele administrarii pe termen mai lung sunt:
- dobandirea si mentinerea unei stari optimiste si dinamice
- restabilirea unei gandiri limpezi si a starii de calm
- sustinerea echilibrului emotional si a unei bune functionari a creierului, furnizand protectie celulara la nivelul neuronilor
- reducerea starii de oboseala
- incetinirea procesului de imbatranire celulara, asigurand un efect puternic imunostimulator si antioxidant.


 Mindbalance Stabilio este produs cu substante active naturale, cu actiune studiata clinic si cu efect dovedit stiintific de ameliorare a starilor depresive. Fara reactii adverse sau efecte secundare. Este fabricat in Belgia dupa un proces specific patentat si contine extracte inalt standardizate din Turmeric si Sofran cu efect sinergic. Se recomanda administrarea in cure de minim 4-6 saptamani sau la recomandarea medicului/farmacistului.

 O cutie contine 30 de capsule, suficiente pentru o luna, iar pretul de vanzare este de 77 de lei.


Niciun comentariu

Feedback-ul tau ma bucura foarte mult!
I'd love to know your thoughts on the subject! :)