Cerave

Cerave
Cerave

Empties

Empties
Empties

Favorites

Favorites
Favorites

Dove aniverseaza 60 de ani si lanseaza o colectie de genti in editie limitata


 Anul acesta, Dove aniverseaza 60 de ani la nivel global, celebrand expertiza in ingrijirea si hidratarea pielii. De sase decenii, Dove inspira femeile sa-si atinga potentialul maxim de frumusete si le incurajeaza sa considere frumusetea o sursa de incredere.

 Cu aceasta ocazie, Dove lanseaza o colectie unica de genti pentru cosmetice, in editie limitata. Designul personalizat ilustreaza frumusetea femeilor intruchipata de-a lungul timpului, explorand autenticitatea frumusetii in momente-cheie din istorie.

 Conform celui mai recent studiu Dove, 8 din 10 femei sunt de acord ca, pentru a se simti frumoase, este important sa se simta ele insele si nu sa incerce sa copieze pe altcineva. Astfel de femei au inspirat generatii intregi de-a lungul anilor, devenind simboluri ale frumusetii adevarate, reprezentate si in designul special al colectiei aniversare Dove.
 Editia dedicata anilor '40 este reprezentata de un pilot de aeronava militara, definitia frumusetii din acea perioada, ce a creat in timpul razboiului o schimbare de perspectiva, fiind una dintre femeile care activau intr-o arie dominata de barbati.

 Setul contine: antiperspirant spray Dove Invisible Dry, gel de dus nutritiv Dove Gentle Exfoliating si lapte de corp Dove Essential Nourishment.
 Pret recomandat: 46.9 lei.
 Anii '60 reprezinta o decada in care s-a renuntat la numeroase tendinte pentru a celebra frumusetea naturala. Editia dedicata acestei perioade aduce la viata stilul "Mod" adoptat de femei, bazat pe inovatie, creativitate, atitudine si un mix intre muzica si moda.

 Setul contine: antiperspirant spray Dove Original, gel de dus nutritiv Dove Deeply Nourishing si lapte de corp Dove Essential Nourishment.
 Pret recomandat: 46.9 lei.
dove 60 years cosmetic bag
 Anii '70 au fost martori ai unei schimbari asupra rolului femeii si a standardelor de frumusete. Editia dedicata prezinta o femeie care emana individualitate prin hainele si accesoriile handmade. Aceasta isi sustine principiile ca parte dintr-un protest pasnic.
 Setul contine: antiperspirant spray Dove GoFresh Pear & Aloe Vera si gel de dus Dove GoFresh Pear & Aloe Vera.
 Pret recomandat: 31.9 lei


 Notiunea de femeie de cariera a aparut in societatea contemporana in perioada anilor '80, femeile ajungand sa aiba pozitii de conducere, destinate anterior exclusiv barbatilor. Sanatatea si felul in care arata au inceput sa influenteze notiunile de frumusete din acea decada, insa editia Dove dedicata anilor '80 ilustreaza o femei-simbol: feminina, de succes, detinand controlul asupra propriului viitor.
 Setul contine: antiperspirant spray Dove Powder Soft, gel de dus si lotiune de corp Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual.
 Pret recomandat: 46.9 lei.


 Gama aniversara este completata de un pachet special dedicat barbatilor, care contine antiperspirant spray Dove Men+Care Clean Comfort, gel de dus pentru corp si fata Dove Men+Care Clean Comfort si sampon Dove Men+Care Antidandruff.

 Pret recomandat: 38.7 lei.

 Pachetele aniversare sunt deja disponibile in magazine. Cum vi se par?

Niciun comentariu

Feedback-ul tau ma bucura foarte mult!
I'd love to know your thoughts on the subject! :)