Cerave

Cerave
Cerave

Empties

Empties
Empties

Favorites

Favorites
Favorites

L’Occitane sarbatoreste redeschiderea magazinului din galeria Feeria


loccitane feeria

 La sfarsitul lunii iunie am participat cu mare drag la redeschiderea magazinului L’Occitane din galeria Feeria. Prezent in Romania de 12 ani, brandul L’Occitane en Provence continua sa dezvaluie parfumul povestilor mediteraneene, iar redeschiderea magazinului vine cu un nou concept - HOME - ce ofera o atmosfera magica prin aromele consacrate ale produselor L’Occitane.
 Brandul promoveaza frumusetea simpla si autentica, oferind game dedicate ingrijirii intregului corp, produse pentru piele si par, parfumuri deosebite, produse pentru barbati dar si pentru casa.

 In urma cu multi ani m-a cucerit lotiunea lor cu flori de cires, iar de atunci incoace m-am indragostit de gama cu verbina, aroma pe care cei de la L'Occitane o descriu pe buna dreptate ca fiind "mirosul fericirii".


 Fiecare ingredient folosit in formulele L’Occitane spune o poveste si incanta simturile, cele mai cunoscute fiind:


  • Imortelele - Sub soarele auriu al maquis-ului corsican se regaseste floarea care nu dispare niciodata si ofera puternice proprietati anti-imbatranire.
  • Untul de Shea - Ingredient incredibil de versatil care ajuta la hidratarea corpului si mainilor, oferind ingrijire delicata.
  • Verbina - Unii poarta parfumul ei pe tot parcursul anului, in timp ce altii il redescopera in fiecare vara.
  • Migdalele - Pe baza carora L’Occitane a creat o gama delicioasa de ingrijire a corpului.
  • Levantica - Evocand amintiri ale vacantelor petrecute in Provence, are un miros relaxant si bogat.

 De asemenea, L’Occitane este prima companie care a descoperit valorile cosmetice ale untului de shea, a utilizat materiale reciclabile pentru ambalaje, a interzis utilizarea ingredientelor de origine animala si testarea pe animale, a imprimat alfabetul Braille pe ambalajele produselor si a utilizat ingrediente certificate A.O.C. Aceasta emblema indica faptul ca ingredientele ce stau la baza obtinerii produselor respective fac parte din culturi selectionate si reprezinta o garantie a calitatii superioare a produselor.

 Cu ocazia redeschiderii magazinului, am descoperit minunata gama Terre de Lumiere, care contine si un senzational parfum (disponibil la 50/90 ml). Am vazut, de asemenea, diverse seturi de miniaturi dintre care unele contin mostre generoase de parfum si produse numai bune de purtat in geanta - mini creme de maini, balsam de buze si altele. Preturile porneau de la 30 de lei si cred ca merita sa cautati aceste seturi in magazine!

loccitane terre de lumiere

 In prezent, reteaua L’Occitane numara 7 magazine dedicate (Bucuresti, Cluj, Constanta, Iasi), peste 30 de spatii special amenajate in farmaciile Sensiblu din Bucuresti, Timisoara, Arad, Oradea, Brasov, Ploiesti, Pitesti, Sinaia, Sibiu, Braila, Galati, Cluj, Tg Mures, Baia Mare, Craiova, Constanta, plus magazinul online http://ro.loccitane.com/

Niciun comentariu

Feedback-ul tau ma bucura foarte mult!
I'd love to know your thoughts on the subject! :)