Cerave

Cerave
Cerave

Empties

Empties
Empties

Favorites

Favorites
Favorites

Plaja Sensiblu: distractie, activitati inedite si sfaturi sanatoase Saptamana trecuta am vazut marea de 2 ori si am bifat si-o drumetie la munte, totul in 8 zile fericite, in care m-am simtit recunoscatoare si lipsita de griji. Unul dintre drumurile la mare a fost cu ocazia vizitarii plajei Sensiblu in Mamaia (in apropierea Cazinoului si a farmaciei Sensiblu). Plaja este destinata distractiei pentru turistii de toate varstele si vine cu o multime de surprize care asteapta sa fie descoperite.

 Noi am mers intr-o zi de marti, fapt care a facut saptamana sa para mult mai scurta si totodata m-am bucurat ca nu am prins aglomeratia specifica weekend-ului. Pentru ca am ajuns in jurul pranzului, am avut grija sa aplic protectie solara cu generozitate si umbrelele mari de pe plaja m-au ferit de razele puternice. Acoperita cu SPF aplicat din belsug si stand sub umbrela ma simt in deplina siguranta si experienta ultimilor ani mi-a aratat ca e combinatia ideala pentru a ma intoarce acasa cu pielea alba ca laptele si cat se poate de fericita :) Trebuie sa va spun ca 1-2 ore le-am petrecut pur si simplu bucurandu-ma de atmosfera de vacanta si de sunetul linistitor al valurilor, lungita pe sezlong cu o limonada in mana. Plaja arata impecabil si vine "la pachet" cu un specialist Sensiblu, care se va afla acolo in permanenta si va ajuta turistii in identificarea produselor potrivite pentru expunere fara arsuri si alte afectiuni de sezon. Capacitatea plajei este de 400 de locuri iar printre optiunile de distractie sau relaxare oferite se numara: cursuri de yoga/pilates, terenuri de volei si fotbal, loc special pentru copii (amenajat cu zmeie, jucarii pentru nisip, tobogan gonflabil). De asemenea, puteti imortaliza momentele din vacanta printr-un GIF - pe o podea gonflabila, in permanenta uda, se poate plonja pe apa, alunecand dintr-o parte in alta. La sfarsit va fi amplasat gif-makerul, ce va surprinde toate rasetele si amintirea haioasa va fi trimisa pe telefon astfel incat sa o puteti incarca usor pe social media.

 Plaja este dotata cu bar unde puteti servi racoritoare si numeroase spatii frumos amenajate unde puteti face poze inedite.

 Mie mi-a placut mult si sper sa am ocazia sa revin in luna august. Multumesc Sensiblu pentru invitatie!


2 comentarii

Feedback-ul tau ma bucura foarte mult!
I'd love to know your thoughts on the subject! :)