Cerave

Cerave
Cerave

Empties

Empties
Empties

Favorites

Favorites
Favorites

Toate informatiile despre nunta si povestea voastra la un click distanta - lanuntalor.ro

lanuntalor.ro

 In mai putin de 2 luni, fratiorul meu se casatoreste iar intregul proces al pregatirilor imi aminteste cu nostalgie de nunta unei prietene bune si provocarile prin care a trecut incercand sa organizeze un eveniment perfect. Sunt atatea lucruri de luat in calcul, de la trimiterea invitatiilor, centralizarea confirmarilor, sute de conversatii telefonice, programari si apoi trimiterea amintirilor foto-video catre fiecare invitat. Suna ca un cosmar pentru o persoana ocupata sau pentru un control freak asa ca orice ajutor este binevenit, mai ales o metoda eficienta de centralizare a informatiilor.

 Un proiect nou pe piata din Romania - LaNuntaLor.ro - vine in ajutorul viitorilor miri cu o solutie inovatoare pentru planificare si centralizare, oferind o metoda eleganta si adaptata tendintelor actuale.
Propriul site de nunta transpune povestea de dragoste in spatiul virtual, astfel ca toate informatiile despre cea mai importanta zi sunt disponibile invitatilor la un click distanta, intr-un singur loc. Avantajele sunt:  • memorabil, original si modern - pe langa natura practica a unui astfel de site, designul modern si ideea inedita nu vor trece neobservate.
  • accesibil, dar discret - in baza unei parole, mirii au posibilitatea de a avea control total asupra accesului la informatii.
  • surprize pentru invitati - inaintea nuntii, le puteti impartasi povestea de dragoste si toate detaliile evenimentului intr-un mod creativ, iar la final le puteti oferi acces rapid si facil la fotografii.
  • invitatii si confirmari electronice -  site-ul ofera posibilitatea de a trimite invitatii electronice, personalizate, ulterior confirmarile pot fi facute online de catre invitati. Centralizarea acestora se realizeaza direct in cadrul platformei.
  • diversitate: site-ul vine la pachet cu unelte utile si distractive (posibilitatea de a primi mesaje si urari din partea prietenilor, timeline, countdown pana in ziua nuntii, harta locatiilor).

 In functie de preferinte, nevoi si buget, puteti alege dintre cele 3 modele predefinite de site: Silver, Bronze sau Gold. Site-urile sunt complet customizabile. Pretul porneste de la 100$.

 LaNuntaLor.ro ofera si un prim cadou de nunta: la alegerea oricarui model de site, primiti gratuit o sedinta foto particulara cu unul dintre parteneri. 

 Cum vi se pare ideea?

Niciun comentariu

Feedback-ul tau ma bucura foarte mult!
I'd love to know your thoughts on the subject! :)