Cerave

Cerave
Cerave

Empties

Empties
Empties

Favorites

Favorites
Favorites

Vara asta, prietenii NIVEA SUN te surprind pe plaja si in parcurile tale preferate

nivea sun

 Timp de o luna, din 7 iulie pana pe 6 august, NIVEA ne asteapta pe plaja NIVEA SUN din Mamaia (in fata hotelului Victoria) si in parcurile din Bucuresti, Cluj, Iasi, Sibiu si Timisoara, cu multe surprize, sfaturi de protectie solara si distractie cat cuprinde.

 Pe plaja vei vedea cum arata pielea ta prin camera UV (eu chiar imi doresc sa testez asta!), vei primi recomandari personalizate de protectie solara si vei putea participa la jocuri distractive cu multe premii. Copiii se vor imprieteni cu simpaticele personaje Lotte si Max - prietenii NIVEA SUN care ofera cea mai distractiva lectie de protectie solara.

 Actiunea face parte din campania nationala "Prietenul la soare se cunoaste", conceputa cu scopul de a educa romanii cu privire la importanta protectiei solare si efectele nocive ale razelor UV asupra pielii. Este recomandat ca in aceasta perioada (dar e valabil pentru tot anul) sa ne protejam cat mai bine de ultraviolete ca sa preintampinam arsuri solare, degradarea pielii si imbatranirea prematura.


 Iata cateva informatii importante:

  • Razele ultraviolete emise de soare sunt peste tot in jurul nostru, cele mai cunoscute si mai daunatoare fiind UVA si UVB. Radiatiile UVA (A de la aging) reprezinta 95% dintre razele ultraviolete care ating suprafata pamantului. Acestea pot produce leziuni, deteriorand fibrele de elastina si colagen, cauzand pierderea elasticitatii pielii si aparitia ridurilor. Radiatiile UVB (B de la burning) sunt responsabile de bronzul si arsurile solare cu care ne putem alege daca nu protejam pielea.
  • Gradul de protectie naturala este determinat de timpul in care pielea se poate proteja singura de soare. Acesta dureaza de regula intre 5 si 30 de minute (putin, foarte putin!). Daca multiplici timpul de protectie naturala a pielii cu SPF-ul cremei folosite poti calcula timpul individual pe care il poti petrece la soare fara sa existe riscul de ardere a pielii. Exista factor de protectie mic (SPF 6-10), mediu (SPF 10-25), ridicat (SPF 30-50) si foarte ridicat (SPF 50+).
  • Crema de protectie solara trebuie aplicata o data la 2 ore si imediat dupa baie pentru a nu diminua efectul sau. Reaplicarea cremei reprezinta mentinerea perioadei de protectie naturala a pielii si nu reluarea nivelului de protectie. Este important sa folosesti o cantitate corecta de crema astfel incat factorul de protectie sa dea rezultate.

 NIVEA este marca numarul 1 in protectia solara* si a dezvoltat o gama completa de produse ce contin filtre UVA si UVB pentru prevenirea efectelor nocive ale radiatiilor solare. Despre aceste lucruri iti vor povesti mai multe prietenii NIVEA atat pe plaja, cat si in parcuri. Programul activitatilor este afisat saptamanal aici.

 Pana atunci, poti avea grija de tine si de cei dragi folosind unul dintre produsele NIVEA:

- Spray de protectie solara NIVEA Protect & Bronze SPF30 - pentru un bronz natural, de durata, contine un extract natural din plante care activeaza productia de melanina proprie pielii. Melanina este produsa natural de catre organismul nostru si este responsabila cu protectia si bronzul pielii. Rezultatul: un bronz intens, de durata. (pret maxim recomandat: 200 ml – 49.9 lei)nivea sun protect

- Lotiunea de protectie solara NIVEA SUN Protect & Moisture SPF30 contine un sistem eficient de filtre UVA/UVB pentru protectie imediata si de durata si reduce aparitia alergiilor provocate de expunerea la soare. Formula delicata protejeaza impotriva arsurilor provocate de expunerea la soare si a afectiunilor induse de razele UV la nivelul pielii. Este rezistenta la apa. (pret maxim recomandat: 200 ml – 47 lei)

*Sursa: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand in categoriile: Ingrijirea Corpului, Ingrijirea fetei si Ingrijirea mainilor; in ceea ce priveste valoarea de vanzare cu amanuntul, in 2012.

Niciun comentariu

Feedback-ul tau ma bucura foarte mult!
I'd love to know your thoughts on the subject! :)