Cerave

Cerave
Cerave

Empties

Empties
Empties

Favorites

Favorites
Favorites

Yves Rocher - Noutatile lunii septembrie 2017

 Yves Rocher da startul unei toamne parfumate si prietenoase cu pielea prin lansarea unor produse noi. Va invit sa le descoperim impreuna:

yves rocher oui a l'amour

 Oui a l'Amour  apa de parfum,  descrisa de parfumierul Sophie Labbe ca fiind o "declaratie de curaj si de pasiune. Este intalnirea neasteptata dintre o prospetime acidulata si o senzualitate vibranta. Oui a l'Amour este parfumul complice al iubirii fara sfarsit".

 In compozitia sa se regasesc unele dintre cele mai frumoase materii prime: esenta din radacina plantei Angelica, extract de Trandafir Damascena, absolut din bob de tonka si esenta din lemn de cedru. Rezultatul este proaspat, cald si elegant, cu note vanilate, lemnoase si aroma petalelor unui trandafir proaspat cules.

 In plus, in perioada 27 septembrie - 12 noiembrie 2017, in limita stocurilor disponibile, fiecare apa de parfum Oui a l'Amour achizitionata online sau din magazinele Yves Rocher vine insotita de rujul in editie limitata al aceleiasi game, intr-o nuanta clasica de rosu.

Pretul apei de parfum va fi de 195 lei/50 ml.
yves rocher plaisirs nature 30 ml
 Gama Plaisirs Nature este imbogatita cu creme de maini in format mini, ideale pentru a fi purtate in geanta. Cercetatorii Yves Rocher au selectionat si asociat, in cele 4 creme pentru maini Plaisirs Nature, plante binefacatoare si untul de Karite Bio dintr-o filiera echitabila. Cu peste 96% ingrediente de origine naturala, fara parabeni si uleiuri minerale, cremele de maini sunt testate sub control dermatologic si sunt disponibile in 4 variante:

Relaxare - crema pentru maini Masline & Petit-Grain, cu unt de Karite Bio, gel de Aloe Vera Bio, ulei esential de Petit-Grain si extract de masline.

Energie - crema pentru maini Mango & Coriandru, cu unt de Karite Bio, gel de Aloe Vera Bio, ulei esential de Coriandru si extract de mango.

Senzualitate 
- crema pentru maini Vanilie Bourbon, cu unt de Karite Bio, gel de Aloe Vera Bio si extract de Vanilie Bourbon.
- crema pentru maini Nuca de Cocos, cu unt de Karite Bio, gel de Aloe Vera Bio si extract din nuca de cocos.

Disponibile la pretul de 10.9 lei fiecare, cantitatea fiind de 30 ml.

yves rocher karite repair

 Reparare Expert - ingrijire delicata pentru pielea uscata. Pentru o piele catifelata si confortabila, cercetatorii Yves Rocher au selectionat Untul de Karite si l-au integrat in inima formulelor de ingrijire din gama Reparare Expert. Untul de Karite Bio inclus in formula provine dintr-o filiera responsabila din Vestul Africii, iar produsele nu contin uleiuri minerale, coloranti sau parabeni. Produsele disponibile sunt:

Lapte reparator pentru corp - Tub 200 ml/41 lei sau Flacon-pompa 390 ml/57 lei
Balsam reparator pentru corp - Cutie 150 ml/65 lei
Balsam reconfortant pentru dus, cu continut de 67% uleiuri vegetale. Tub 200 ml - 20 lei


 Va tenteaza noutatile? Ce ati alege dintre  noile produse?

Niciun comentariu

Feedback-ul tau ma bucura foarte mult!
I'd love to know your thoughts on the subject! :)