Cerave

Cerave
Cerave

Empties

Empties
Empties

Favorites

Favorites
Favorites

Lansare Yves Rocher - gama Elixir Jeunesse #STOPskinpollution

yves rocher elixir jeunesse

 Yves Rocher dedica luna octombrie ingrijirii tenului, sarbatorind cu lansarea gamei premium anti-age Elixir Jeunesse. Ca urmare a succesului lansarii in 2016 a primului produs de ingrijire din aceasta gama (Serul Elixir cu dubla actiune pentru tineretea tenului), vor fi adaugate alte 5 noutati pentru un ritual complet de frumusete.


#STOPskinpollution #ElixirJeunesse

 Este dovedit stiintific faptul ca agresiunile mediului inconjurator sunt acceleratori ai imbatranirii tenului. Dermatologii avertizeaza ca 80% din semnele imbatranirii cutanate isi au originea in factorii agresivi de mediu, precum poluarea si expunerea la soare. Varsta si mostenirea genetica intervin doar cu 20% in acest proces.
 Formulele gamei Elixir Jeunesse au la baza extractul super concentrat si brevetat de marca Yves Rocher pentru planta Aphloia (recoltata din surse responsabile din Madagascar). Acest extract permite protejarea tenului de agresiunile mediului inconjurator, oferind un beneficiu dublu anti-age: reparare + protectie anti-poluare.


 Ritualul complet de ingrijire este compus din:

* crema reparatoare de zi -  cutie 50 ml - pret 89 lei
* crema reparatoare de noapte - cutie 50 ml - pret 89 lei
* ser elixir cu dubla actiune pentru tineretea tenului - flacon cu pipeta 30 ml - pret 95 lei
* roll-on anti-oboseala pentru zona ochilor - tub roll-on 15 ml - pret 70 lei
* masca pentru detoxifierea tenului - tub 75 ml - pret 79 lei
* gel micelar demachiant - flacon 200 ml - pret 45 lei

 Formulele gamei Elixir Jeunesse sunt testate sub control dermatologic si contin peste 90% ingrediente de origine naturala. Nu contin uleiuri minerale, silicon sau parabeni. Ambalajele sunt de asemenea realizate printr-un demers de eco-conceptie, cutiile cremelor fiind concepute din sticla reciclabila, iar flaconul Gelului micelar demachiant este reciclabil si contine in compozitia sa 25% plastic reciclat.Noutatile au venit insosite de o palarie ce are imprimat pe panglica mesajul simpatic 
"Ti-am luat poluarea de pe cap" :)


*Informatiile prezentate provin din comunicatul de presa primit de la brand si nu includ parerile mele formate prin testarea produselor.

Niciun comentariu

Feedback-ul tau ma bucura foarte mult!
I'd love to know your thoughts on the subject! :)