Cerave

Cerave
Cerave

Empties

Empties
Empties

Favorites

Favorites
Favorites

15 ani de Essence si noua colectie awesoMetallics

essence awesometallics

 Am incercat multe produse Essence de-a lungul anilor si tin minte ca m-au impresionat lacurile de unghii, rujurile, un gel pentru sprancene si diverse variante de mascara. Era o perioada cand nu se gaseau usor dar acum avem avantajul de a le putea cumpara din Auchan (in curand si din Kaufland), iar preturile s-au mentinut accesibile.

 De curand Essence a aniversat 15 ani de existenta printr-un eveniment deosebit la care m-am bucurat sa pot participa. Petrecerea a avut loc la SkyBar Dorobanti iar aranjamentele florale (in care erau ingenios ascunse diverse produse Essence) si baloanele mov si roz au inveselit cat se poate de bine spatiul alb si luminos. De altfel, atmosfera a fost pe masura imaginii vesele si jucause a brandului. 
 Cea mai noua colectie a lor se numeste awesoMetallics si contine produse aliniate tendintelor in moda acestei toamne. Iata ce produse vom gasi la standuri:

Instant volume boost mascara smudge-proof & intense black

Mascara negru intens cu o periuta voluminoasa din fibre, cu forma inovatoare de floare. Pret: 16.69 lei.

Metal shock eyeshadow

Farduri de pleoape cremoase, puternic pigmentate, cu particule stralucitoare, ce capteaza lumina intr-un mod fascinant. Disponibile in 3 nuante. Pret 15.99 lei.

Prismatic hololighter stick

Un iluminator stick practic, ce ofera un aspect holographic datorita pigmentilor ce reflecta lumina. Pret 15.99 lei.

Metal shock nail powder

Pentru un aspect ultrastralucitor, de oglinda, aplica pudra in timp ce lacul de unghii este inca usor umed. Pentru un aspect argintiu uimitor, foloseste un lac de unghii transparent ca baza. Sigileaza cu metal shock sealing top coat. Sunt disponibile 3 nuante. Pret 16.69 lei.

Eye & face palette

Farduri de pleoape, un fard de obraz si un iluminator transforma aceasta paleta in piesa completa pentru un machiaj stralucitor si diafan. Pret 21 lei.

Metal shock lip paint

Buzele cu aspect metalic sunt in tendinte iar look-ul fascinant se poate obtine foarte usor cu ajutorul acestor rujuri cremoase, cu aspect catifelat-mat. Disponibil in 3 nuante. Pret 15.39 lei

Metal shock sealing top coat

Top coat delicat pe baza de apa, sigileaza manichiura cu pudra metal shock. Se poate folosi cu orice lac de unghii. Pret 16.69 lei. Voi testa si eu cateva produse din noua colectie iar pe unele dintre cele primite le voi oferi ca premiu in cadrul unui concurs pe Facebook. Urmariti pagina blogului pentru a fi la curent :)

 Ati folosit produse Essence de curand? Daca da, ce anume v-a cucerit?

*Informatiile prezentate provin din comunicatul de presa primit de la brand si nu includ parerile mele formate prin testarea produselor.

2 comentarii

Feedback-ul tau ma bucura foarte mult!
I'd love to know your thoughts on the subject! :)