Cerave

Cerave
Cerave

Empties

Empties
Empties

Favorites

Favorites
Favorites

Caravana NIVEA #LikeYourself porneste in licee pentru cel de-al doilea an consecutiv Aplicatia NIVEA #LikeYourself , descarcata de peste 25.000 eleve in perioada octombrie 2016 - mai 2017, a relevat urmatoarele cifre:

* doar 23% dintre adolescentele participante sunt multumite de tenul lor
* doar 25% dintre ele se demachiaza o data la doua zile sau mai rar de atat
* peste 40% folosesc o crema o data pe saptamana sau mai rar de atat

 NIVEA a dat startul unui proiect educational ambitios, aflat acum in al doilea an de existenta, proiect ce isi propune sa transmita fetelor ca ingrijirea este primul pas pentru a avea incredere in ele si pentru a se simti bine in pielea lor. Astfel, Caravana NIVEA #LikeYourself porneste in licee pentru al doilea an consecutiv.

 In prima editie a proiectului, peste 43.000 de adolescente au participat la ora de curs #LikeYourself si consultantii NIVEA au sustinut peste 400 de sesiuni interactive in 216 licee din 47 de orase.

 Pentru ca obiceiurile de ingrijire se formeaza in adolescenta, campania #LikeYourself se adreseaza tinerelor, cu provocarea de a-si da primul Like ele insele si de a deveni o sursa de inspiratie pentru cei din jur. Pe parcursul anului scolar 2017-2018, consultantii NIVEA vor sustine sesiuni interactive despre ingrijirea pielii si frumusetea naturala, ilustrate cu materiale foto-video astfel incat elevele sa retina lucrurile care le ajuta la consolidarea increderii in sine.

 La "ora de curs" #LikeYourself, telefonul este permis si adolescentele au posibilitatea sa se joace cu aplicatia pentru a afla mai multe despre rutina de ingrijire a pielii, sfaturi de frumusete si a participa la concursul "Fii vedeta #LikeYourself". Prin tragere la sorti, participantele vor avea sansa sa castige mai multe premii, cel mai mare fiind o sesiune de shopping alaturi de una dintre ambasadoarele campaniei - Andreea Ibacka, Laura Musuroaea si Maria Dragason (Special Koko), plus o sedinta foto pentru coperta unei reviste glossy faimoase din Romania. Elevele de liceu au sansa de a deveni si ele ambasadoare #LikeYourself in liceul lor.

 Ideea proiectului #LikeYourself a pornit de la un studiu conform caruia doar 10% dintre romance considera ca este important sa aiba grija de pielea lor, Romania situandu-se pe ultimul loc in regiune la acest capitol. Rezultatele cercetarii mai arata ca, in anul 2015, doar una din 3 gospodarii din tara noastra a achizitionat cel putin o data pe parcursul unui an o crema de fata sau de corp. 

 Pentru a afla mai multe detalii despre campanie, urmariti site-ul NIVEA si pagina de Facebook.

Niciun comentariu

Feedback-ul tau ma bucura foarte mult!
I'd love to know your thoughts on the subject! :)