Cerave

Cerave
Cerave

Empties

Empties
Empties

Favorites

Favorites
Favorites

Noul Bioderma Atoderm SOS Spray

bioderma atoderm sos spray

 Prima noutate a anului 2018 de la Bioderma este Atoderm SOS Spray, un spray calmant anti-mancarimi disponibil in 2 variante: 200 ml pentru acasa si 50 ml pentru geanta si de luat in calatorii.

  Atoderm SOS Spray poate fi folosit pe orice portiune a pielii, in cazuri de urticarie, dermatita atopica, dermatita de contact, psoriazis. Efectul este de calmare imediata si confort de pana la 6 ore plus o senzatie de prospetime. Avantajele sale sunt:

* calmeaza pruritul in 60 de secunde
* reduce nevoia de scarpinare si ofera confort imediat
* textura usoara
* aplicare facila, ultra-rapida, datorita pulverizatorului 360°

 De asemenea, pe site-ul www.pieleuscata.com gasim informatii despre pielea uscata, foarte uscata si atopica. Este un site updatat in mod constant cu informatii si mituri despre ingrijirea corecta a pielii.

 Pentru ca Atoderm SOS Spray a ajuns la mine de cateva saptamani si am apucat sa-l folosesc, va pot confirma ca reduce mancarimea foarte rapid. Mie mi se intampla sa am aceasta problema cand pielea se deshidrateaza sau se irita de la diversi factori (cel mai probabil detergent sau contactul cu anumite materiale) si efectul este unul de durata, motiv pentru care varianta mini nu-mi va lipsi din geanta.

 De asemenea, din gama Atoderm am mai testat produse iar uleiul de dus a devenit favoritul meu absolut pentru curatarea fetei (sunt la a patra sticla de 1 litru).

Niciun comentariu

Feedback-ul tau ma bucura foarte mult!
I'd love to know your thoughts on the subject! :)