Cerave

Cerave
Cerave

Empties

Empties
Empties

Favorites

Favorites
Favorites

Melkior beauty news: Mascara Scandalash & summer nail colors

melkior scandalash

 Cei de la Melkior ne-au obisnuit deja cu lansarile frecvente, iar luna aceasta au scos pe piata o noua mascara numita Scandalash, pe care o testez si eu de cateva zile (vedeti mai jos cum arata aplicata pe gene). 

 Scandalash promite volum, alungire, aplicare facila si rezistenta de exceptie (nu curge, nu se intinde), avand o formula ce contine ceara de carnauba si de orez pentru volum si polimeri pentru alungire.


 Puteti vedea mai jos cum arata periuta, iar in poza urmatoare efectul before-after.
 Mascara Scandalash e disponibila la pretul de 39.9 lei si va recomand calduros sa urmariti site-ul Melkior pentru a fi la curent cu promotiile lor (fie reduceri de pret, fie transport gratuit sau ambele).


melkior scandalash swatch

melkior oja semipermanenta

 Pentru amatoarele de oja semipermanenta, unul dintre cele mai populare produse cosmetice la ora actuala, Melkior lanseaza nuante noi, potrivite pentru sezonul cald. Manichiura cu oja semipermanenta este apreciata pentru luciul si aspectul profesional, aplicarea usoara si rezistenta de minim 2 saptamani.

 Melkior are o gama cromatica de zeci de nuante de oje semipermanente, iar noutatile sunt: Ever Sunny (ref. 25488), Ever Merengue (ref. 25490), Ever Vibrant (ref. 25493), disponibile la pretul de 29.9 lei per sticluta.

 Voi ce produse Melkior ati incercat in ultima vreme? Pe mine ma tenteaza fondul de ten cu acoperire mare, alaturi de cateva produse pentru buze.

Niciun comentariu

Feedback-ul tau ma bucura foarte mult!
I'd love to know your thoughts on the subject! :)