Cerave

Cerave
Cerave

Empties

Empties
Empties

Favorites

Favorites
Favorites

Yves Rocher - 60 de ani de existenta, 20 de ani in Romania


 In urma cu cateva saptamani, Yves Rocher a sarbatorit 60 de ani de existenta in lume si 20 de ani de prezenta pe piata din Romania. Evenimentul a fost unul plin de culoare si flori, atractia serii fiind o demonstratie tehnologica in premiera in Romania. Peste 80 de jurnalisti, bloggeri si specialisti din industria cosmetica au participat la aniversarea din Atelier Floraria Iris (Calea Mosilor nr. 34, Bucuresti).


 La Gacilly este locul unde, in urma cu 60 de ani, domnul Yves Rocher a creat primele sale cosmetice pe baza de plante, pornind de la ideea ca natura este cel mai mare laborator, iar produsele sale s-au bucurat de un real succes, fiind astazi raspandite in intreaga lume. 

 Demonstratia Virtual Reality a oferit invitatilor secvente in 3D din zona La Gacilly, permitandu-le sa paseasca in gradina botanica Yves Rocher si sa atinga obiecte virtuale, datorita unei tehnologii inovatoare care genereaza senzatii tactile in aer. 

 "Acest eveniment a fost ca o gura de aer. Un loc superb pentru Marca Yves Rocher si am fost realmente impresionata de bogatia aranjamentelor florale si de atmosfera de poveste regasita in acest loc. Parca eram in Gradina Botanica din La Gacilly, iar turul virtual a contribuit la acest sentiment incredibil.” a declarat Christine Delfaut, Yves Rocher International Communication Director. Dansa ne-a oferit o multime de informatii pretioase despre brand, despre decizii curajoase pe o piata unde fiecare schimbare de formula, ambalaj, textura este atent cantarita, dezvaluind ca brandul isi doreste sa ofere produse de frumusete fara compromisuri.

 Doua surprize care au marcat evenimentul aniversar au fost invitatiile create din hartie reciclata cu seminte de flori (ele pot fi plantate, abia astept sa vad ce va rezulta) si ambalajele de sarbatoare pe care le puteti vedea in poze. Cateva dintre produsele primite de mine la eveniment vor ajunge la una dintre voi, pentru concursul ce urmeaza va invit sa urmariti contul de Instagram @georgiasmirror

 Voi folositi produse ale brandului? Care sunt favoritele voastre?


Niciun comentariu

Feedback-ul tau ma bucura foarte mult!
I'd love to know your thoughts on the subject! :)